CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çizikler inşallah derin değildir pasta ile giderilir
bu tip durmlarla malesef karşılaşılıyor bu tipte kendini bilmez şoförler var
bari araca zarar veriyorsun beklede araç sahibini sonradan ah işitme

bu yakıt fiyatları tak dedi artıkk

Evet çizikler derin değil muhtemelen pasta kapatacaktır....

parça bulamam gibi bir sorun olmaması lazım eğer özel serviste baktırdıysanız parça sıkıntısı olabilir ama opel servisinde parça sorunuolmaması lazım er yada geç parça gelir

ama dediğiniz gibi aracı zorladıysanız kendini koruma altına almış olabilir easytronik fazla zorlamaya gelmez yokuşlarda sık sık dur kalk yapıyorsanız debriyaj balatasından koku gelmesi bile mümkün

parça bulamam gibi bir sorun olmaması lazım eğer özel serviste baktırdıysanız parça sıkıntısı olabilir ama opel servisinde parça sorunuolmaması lazım er yada geç parça gelir

ama dediğiniz gibi aracı zorladıysanız kendini koruma altına almış olabilir easytronik fazla zorlamaya gelmez yokuşlarda sık sık dur kalk yapıyorsanız debriyaj balatasından koku gelmesi bile mümkün

parça bulunmamasını bende anlayamadım sonuçta 10 yaşına kadar yedek parçaların üretimi devam ediyor diye biliyorum özel bir opel servisi 2.el olarak bulabilirsek yaparız dediler bakalım haber bekliyorum

1.0 motoru fazla zorladım ki devre yanmış erimiş durumdaydı baktığımda

umarım bu sorun halledilir biraz maliyetli bir iş gibi :cry:

bulunduğum ilde fazla yokuşlu yol yok o durumdan orda sıkıntı olacagını pek düşünmüyorum ama öğrendiğim iyi oldu :)

genelde baskı balata yada beyin ile ilşili sıkıntılardan kaynaklanıyor serviste beya masraflı olabiliyor eğer beyinde ise servis değiştirme işine gidiyor eğer tamir işine gidilirse 300 tl civarı bir masraf çıktığını internetten okuduğum bilgiler doğrultusunda

sen gelmeden tam olarak braya eklemedim ama albüm yapıp ana sayfada oluşturdum

yavuz arkadaşıma benim ısrarlarımla aldırdığım corsa cosmo
aracın özellikler 2005 model opel corsa cosmo 1.3 cdti manuel
aracın kmsi 30.000 de orjinal servis kayıtlarına göre en son bakımını 24.000 km de görmüş rüm bakımlarını serviste yapılmış
hiç birhatası olmayan garaj aracıdır
araç alış fiyatı 21.500 tl artı masraflar sigorta alım satım ...
şimdi resimler ve sonra araç hakkında ki yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
yükle tc sayfasını aç açtıktan sonra resim yükle

url li normal boyut olan kısmı kopyala imzana yapıştır

vaay bi corsacı daha katıldı aramıza :) çok güzel duruyo aracınız, kazasız cezasız sürüşler dilerim:D

Geri