CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beni de yazın listeye artık :)
dün çok güzel geldik. zonguldaktan 15:20 gibi çıktım istanbula eve geldiğimde saat 19,30 civarıydı. zonguldaktan düzce otobana bağlanırken trafikten dolayı biraz yavaşladım. onun dışında otobanda 120-130 bazen 140 basa basa istanbul il sınırına kadar geldim. sonra tekrar trafik. o yüzden 320 km yi 4 saatte alabildim. çeyrek depodan biraz fazla yaktı. yola çıkarken depoyu fulleyip km yi de sıfırladım. bakalım inşallah tekrar fulleme fırsatı bulursam :) ölçümü yapacağım. malum eurodiizel olmuş 3,27 TL. sürüş izlenimlerim olumlu. yormadı beni hiç. arabaya tam alışınca artık daha detaylı bilgiler verebilirim. şimdilik bu kadar.

araç hayırlı olsun, 21.500 iyi para ama araba da sıfır gibiymiş maşallah.. dizel olması da 10 numara.. güle güle binin

herkese teşekkürler...
allah daha iyilerini sizlere nasip etsin inşallah...

genelde baskı balata yada beyin ile ilşili sıkıntılardan kaynaklanıyor serviste beya masraflı olabiliyor eğer beyinde ise servis değiştirme işine gidiyor eğer tamir işine gidilirse 300 tl civarı bir masraf çıktığını internetten okuduğum bilgiler doğrultusunda

beyinle alakalı değilde işte devrelerden birisi yanmış tam isimlerini hatırlayamıyorum şuan :) pek arızaya rastlanmayan bir kısım dediler zaten 800 tl civarı bir masrafı varmış bekliyorum bakalım eskişehire yollamışlar denetmek için olursa olur olmazsada mecburen 2.el bir parça bulunucak bulunmaz isede araç opel servise gider diye tahmin ediyorum

şanzıman beyni söylediğin gibi tamirine söylediğin miktarın biraz üstünde masrafa neden olmuştu ama bu kez farklı bir sorun

Yavuz hayırlı olsun güle güle kullan ..şu araba yok ki ibaresinide kaldır artık..

fazla araya açmadan yaptırmanızda bence fayda var bu tip şeylerden dolayı aracınızdan soğuyabilirsiniz en azından ben bu tip şeylerden sonra aracım bana itici gelir

Evet Bu hafta içi gidip yaptırıcam ön kaputtada 1-2 tane taş izi var onlarla beraber aradan çıksın istiyorum.Bu arada İzmir'de Boya Koruma yaptırabileceğim bildiğiniz güvendiğiniz bir yer varmıdır...

Son düzenleme:
iyi kar yağdı ankara'da, kış lastiklerim yolda bırakmadı beni..

333l.jpg

111qal.jpg

222or.jpg

sanırım bana da lastik lazım. kar lastiği mi alsam 4 mevsim mi?
4 er tane mi 2 şer tane mi almalı?

Geri