CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaslar bende katılmak istiyorum corsa team grubuna nasıl olcak????

ya varya corsa team olarak harbıden uyuyoruz ya yazık ya ayıp bıze ya bugun sahılde bogazda wolksvagen gurubunun toplantısına sahıt oldum yenı kasa pololar passatlar scirocco larsubaru ve leonlarda vardı aralarında ımrendım valla bızde hıc hareket yok be ya ıkı hafta once gene cumartesı aksamıbı gurup toplantısı vardı araclar yapılı canavar gıbı tertemız parol parıl parlıyordu gene bızım ordalardı bızım gurup valla tık yok yanı

ben dedim ama katılan yok garaj uyuyor.. bölüm sorumlusunada dedik yapalım buluşmahatta adını yazdım başa sonra ben derken konu kayboldu gitti opelx'de buluşmalar var mesela dün oldu bildiğim kadarıyla bizde malesef olamıyor.

Mesajı atıyor millet sonra kayboluyor. Buluşmayı ayarlayacak kişi ne yapsın. Şuraya bağlı kimse yokki?

ben dedim ama katılan yok garaj uyuyor.. bölüm sorumlusunada dedik yapalım buluşmahatta adını yazdım başa sonra ben derken konu kayboldu gitti opelx'de buluşmalar var mesela dün oldu bildiğim kadarıyla bizde malesef olamıyor.

buluşmalar genelde büyük şehirlerde olursa ilgi oluyor ve bunu düzenleyecek daha doğrusu istanbul ankara gibi büyük şehirlerde yaşayan foruma sık sık girip konuyu güncel tutacak programı hazırlayacak bir lazım geçn istinye park toplanısında 15 20 kişi kadar gelecez dedi toplamda 6 araç geldi

Mesajı atıyor millet sonra kayboluyor. Buluşmayı ayarlayacak kişi ne yapsın. Şuraya bağlı kimse yokki?

+1907 fevzi haklısın

akşamları 11 den sonra sayfalarca yazışırdık onlar bile kalmadııı

arkadaşlar organizasyondan haberim olsun ki hem size yardımcı olayım hemde organizasyonu büyük tutalım...

benim organizasyonlarımda 20 kişi isim yazdırırdı gelen 40 olur du :)

mustafa arkadaşlardan istek var bir buluşma programı hazırlayalımmm

dün istanbuldaydım millet sahillerdeydi hatta peugeot gördüm bir kaç tane araçlarının fotolarını çekiyorlardı

ozaman organizasyon sorumsu yazmaya başlasın tarih ve gelenler çıkar elbet başta ben inş diyelim.

siz tarih belirleyin ben size mekan ayarlayayım
organizasyonu yapayım

Yer Bursa olsun tarihi siz belirleyin..

Geri