CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ustune basa basa yazıyorum en makujlu cumartesı aksamı olur sahıl turu olabılır bu sahıl neresı uygun gorulurse artık bıyerlede bıseyler yenır ıcılır falan sımdı yaz aksamları etraf cıvıl cıvıl

evet cumartesi ve pazar istanbuldaydım sahiller gerçekten doluydu iğne atsak yere düşmez desem yeridirr en azından bostancı fulldüüü

haydı herkez bı fıkrı yurutsun ya aaaa kımseden tık yok ama

buluşma için fikirler

fikir1 - durulakar: 28 mayıs cumartesi günü akşam 5 gibi sahil kenarında buluşalım biraz turlar ve sonra da bişeyler yer sonra da dağılırz
fikir2 - .....

bebekte abbasta waffle yıyebılır mesela bebek tapste takıla bılırız sarıyer rumelı kavagına gıdebılırız mesela ortakoyde turlaya bılır geze bılır resımler cekılebılırız mesela tophane yapavılırız aksamında ertesı gun pazar nasıl olsa sızler ıcın ıyı ben gene ıse devam yanı pazar gunu ama dayanırım ben yeterkı bulusma olsun cumartesı aksamları baska fıkırlerı olan varmı

bızımkı bunların yanında kıyas kabul edermı ya adamların organızasyonları bambaska ya

milleti gaza getireyim diye ekledim ama garage pek uğrayan yokkk :(

buluşma için ctesi gecesi benim içinde en uygun olani hangi ctesi derseniz acıkogretım sınavlarını atlatmalı,okuyom ben yııaaa :O :)

ben haziran ın 3 üne kadar müsait değilim finallerim var ondan sonraki her organizasyon olur bana uyar birde corsa buluşmasından bunu çıkaralım katılım çok olsun istiyorsak çünkü geçen sefer çok gelicem diyip gelmeyen oldu ancak şöle bişide vardı geçen sefer havalar kötüydü artık havalar güzel yaz geldi bence katılım bir nebze de olsa artacaktır

Geri