CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
29 mayıs pazar günü olabilirrr

cumartesi öğleden sonra pazar her saat olur 29 mayısta uygun sanırım istanbul için söğlüyorum bence her grup kendi buluşmasını yapsa daha iyi.?

cumartesi benim fikrim arkadaşlar

daha önceki istinye park bulumasında gelemeyen arkadaşların gelmeme nedeni buluşmanın cumartes günü olmasıydı bu sefer de pazar olsun

cumartesi daha cazip gibi ama çoğunluğa ne uyarsa o olsun =)

cumartesı aksamı olsun pazar nasıl olsa sızlere tatıl :) GFECEN BI GURUP GORDUM CUMARTESI AKSAMI BULUSMUSLAR SARIYERDEYDILER SAHILE CEKTILER ARAclarını sohbet muhabbet baya ıyıydı adamların bızlerde boyle bulusmalar duzenlemelıyız

buluşma işi için soru sorup kaçmak yok herkesten ilgi ve alaka bekliyorummm

hadi tarih kesinleştirelimm bence 29 mayıs pazar en güzeli cumartesi çalışanlar var ve gelemeyecek olan çok olurrr

Sadece corsacı olarak toplanınca zor 10 kişi ayaklanıyor sonra 3ü geliyor. Site çapında duyurun 3-5 neyse gelen olur. Sitenin düzenlediği büyük organizasyonlar gibi olmaz belki ama, katılmak isteyenler ya da bir değişiklik olsun diyenler için iyi olur :)

cumartesı gunduz degıl cumartesı aksamı ıs cıkısı dıyorum yapalım dıye ben ısım geregı pazar bulusmalarına katılamam arkadaslar

ben istanbulda yaşamadığım içi bu işi siz organize edeceksiniz hadiii teklifleri alalımmm

Geri