CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim farlarda orjinal mercekli,aydınlatma gayet güzel.Xenon takmadım ondan zannedersem.

corsa c nin götergeleri gayet güzel olmuş ve yol bilgisayarı da eklenmil ayrıca corsa d direksiyonuna benziyorr

http://www.youtube.com/watch?v=xnPANFZvjCQ&feature=related

Kaptan direksiyon benziyor değil bildiğin corsa d direksiyonu demek ki oluyor değiştirsek mi bizde :D
Yalnız ben çakmağın oradaki iki düğmeyi çözemedim eleman bir şeyler eklemiş ..
Son olarak kapıda da arka cam otomatiği vardı yanlış algılamadıysam vay arkadaş diyorum..

zannımca bu araç güney amerika için üretilen corsalardan. bunların sedanları bile var. orta konsoldaki düğmelerden soldaki kapıları kilitlemek için diye düşünüyorum sağdakini bilemedim.

arkadaşlar bir kaç sorum olacak.
1-90000km de yağ filtre hariç nelere baktırmam gerekir(baskı balata ister mi ki ben fazla anlayamıyorum debriyajın durumunu)
2- sağ iç güneşlik kırıldı, çıkmacı 100 tl dedi almadım, yan sanayi falan nerden bulabilirim (istanbulda)
3- bagaj kapağının bağlı olduğu iç kapağın dişi kırıldı, onu nerden bulabilirim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

burda tuning işi ile uğraşan yere sordum bizim farların içine uzun far kısmına uzun kısa bir arada olan h4 idi galiba far takalım dedi yani hem orjinal kısalar ayrıca uzunlar iptal onun yerine hem uzun kısa olacak şekilde olursa 2 kısa ve bir de sağlam uzun olur dedi ama ben pek taraftar değilim farları kesme biçme işi bana pek mantıklı gelmiyorr

orjinali elettirme bence. ne kadar kötü aydınlatsa da çıkması bile pahalı bizim farların.

orjinali elettirme bence. ne kadar kötü aydınlatsa da çıkması bile pahalı bizim farların.
Aydınlatma için 4000 kelvin ideal diyorlar 6bin ve üzeri için ne kadar güzel görüntü o kadar kötü aydınlatma diyorlar ama kime baksam 6 bin ve üzeri takıyor ..
Birde orjinalcilerin çok şikayet ettiği bu ortamda yan sanayi takanlar (depo falan)
nasıl memnunuz diyorlar anlamıyorum

1-90000km de yağ filtre hariç nelere baktırmam gerekir(baskı balata ister mi ki ben fazla anlayamıyorum debriyajın durumunu)
2- sağ iç güneşlik kırıldı, çıkmacı 100 tl dedi almadım, yan sanayi falan nerden bulabilirim (istanbulda)
3- bagaj kapağının bağlı olduğu iç kapağın dişi kırıldı, onu nerden bulabilirim.

1- En kolayı servise baktır sana listeyi dayarlar nelerin değişeceğini kimisine değişse iyi olur derler (bu kısım önemli değil değişmesede olur)
mutlak değişmesi gerek dediklerini de değiştirmek lazım
2 ve 3 için ya çıkmacılardan yada internetten bakacaksın başka yolu yok

1-Trigeri kontrol ettirin çok önemli.

Aracınız 5 yaş üzeri olduğu için tüm yetkili servisler yedek parça ve işçilikde %25 indirim uyguluyorlar,bence yetkili servisten şaşmayın derim,neden derseniz benim aracımda 2005 cdti essentia,en ufak işlemini bile yetkili serviste yaptırıyorum,taktıkları çoğu parçaya 2 yıl garanti veriyorlar,dilediğiniz zaman ücretsiz check-up yaptırabilirsiniz çünkü sürekli kampanya oluyor.

dün xenon işi yapan bir arkadaşıma gittim. benim kısa farlarımın 8000k olduğunu söyledi. söktük 12000k taktık. sislerim ve uzun farlarım 8000k olarak kaldı. akşam eve dönerken farkı bariz bir şekilde anladım. trafik ışıklarında durduğumda yere düşen ışığı yandaki aracın farları kapatıyordu. yani onunkiler daha güçlü geliyordu. şimdi tam tersi oluyor. benim farlarımın yere düşen hüzmesi çok kuvvetli. daha önce neden yaptırmadım hayret ediyorum :) herkeze bunu tavsiye ederim. bu arada ucuz xenonlarda 12000k denen güç kalitelilerin 6000k sına bile yaklaşmıyor. 150TL ye 12000k diyen firmaların ürünlerine ben pek güvenmiyorum açıkçası.

Geri