Benim farlarda orjinal mercekli,aydınlatma gayet güzel.Xenon takmadım ondan zannedersem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corsa c nin götergeleri gayet güzel olmuş ve yol bilgisayarı da eklenmil ayrıca corsa d direksiyonuna benziyorr
http://www.youtube.com/watch?v=xnPANFZvjCQ&feature=related
Aydınlatma için 4000 kelvin ideal diyorlar 6bin ve üzeri için ne kadar güzel görüntü o kadar kötü aydınlatma diyorlar ama kime baksam 6 bin ve üzeri takıyor ..orjinali elettirme bence. ne kadar kötü aydınlatsa da çıkması bile pahalı bizim farların.
arkadaşlar bir kaç sorum olacak.
1-90000km de yağ filtre hariç nelere baktırmam gerekir(baskı balata ister mi ki ben fazla anlayamıyorum debriyajın durumunu)
2- sağ iç güneşlik kırıldı, çıkmacı 100 tl dedi almadım, yan sanayi falan nerden bulabilirim (istanbulda)
3- bagaj kapağının bağlı olduğu iç kapağın dişi kırıldı, onu nerden bulabilirim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
arkadaşlar bir kaç sorum olacak.
1-90000km de yağ filtre hariç nelere baktırmam gerekir(baskı balata ister mi ki ben fazla anlayamıyorum debriyajın durumunu)
2- sağ iç güneşlik kırıldı, çıkmacı 100 tl dedi almadım, yan sanayi falan nerden bulabilirim (istanbulda)
3- bagaj kapağının bağlı olduğu iç kapağın dişi kırıldı, onu nerden bulabilirim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()