CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsacılar nasılsınız? bu konu baya susmuş!? hiç paylaşım kalmamış:(

Aynen valla, site durgun bayağı bi. :)

Neyse güncel olsun diyelim, aracıma oem marşbiyel aldım, birkaç klipsi eksik üzerinde, bunlardan elinde olan varmı, birde herhangi bir forumda montajı anlatan fotoğraf gören varmı acaba?

nekadara aldınız? bende çok istiyorum marlşpyel.

nekadara aldınız? bende çok istiyorum marlşpyel.
Forumda bi arkadaştan aldım, 150 liraya, ancak bu marşbiyelleri takmak için çamurluk ağzı plastiklerinde değişmesi gerekiyor, marşbiyelli modellerin plastiklerinden takmak gerekiyor, ben ön kısımları değiştirmeden halledebiliyorum, şimdi lazım olan arka çamurluk ağızları ve klipsler. Benim takıldığım konu ise klipsleri incelediğimde nasıl montaj olucağını çözemedim, bazı forumlarda sökme takma fotoğrafları oluyor, onlardan arıyorum. :D

bende daha önce hiç görmedim. ama denk gelirse linkini veririm

Bu klipslerden zamanında aracıma almıştım bayıden o kadar pahalı bişey değildi

forumda bir link paylaşmışlardı. bu tarz küçük klipsler filan satan bir siteydi. onu bulmaya çalışıyorum.

Klipsleri satan siteyi bende buldum, GM marka hemde, fiyatıda 1.75 gibi bi rakam, almak mesele değilde bana montaj fotoları lazım. :)

Bunlara ilave olarak, Oem sis, ve GSI oem sis ızgarası aldım bugün. Havalar sökme takma için pek uygun değil bu aralar, montajlardan sonra fotoğraflarını eklerim.

corsacılar nerdesiniz ya suskunluk hat safhada valla!!! :)

Geri