CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu videodaki eleman orjinal farlara mercek olarak ne merceği kullandıki, angel olmasını felan boşverde aydınlatması eğer güzelse uygulanabilir, güzel görünüyor.

Ayrıca arkadaşlar orjinal mercekli farlarınızda aydınlatmada sorun yaşıyorsanız, bi sitede okumuştum, farların içindeki merceklerin ömrü oluyormuş, bu sorunda ömrünün dolması ile olabilir belki, bi araştırın bence, birde sorunlu olan farlar valeo mu yoksa tyc-depo tarzı farlardanmı?.

Arkadaşlar Bugun Corsa C Aldım.
Kendi Çapımda Bende Bir kaç Bişe Ekletmek İstiyorum.
Led Stop,BiXenon Veya Angel Far Vb.
Bu İşleri Yaptırabileceğim Yer Hakkında Önerileriniz Var Mı ? Yada İnternetten Alabilceğim Yerler Hakkında da Öneriler Verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hoşgeldin Ahmet araban da hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsın aracın hakkın da daha fazla detay verirsen dizel mi ? benzinli mi ? kaç model ? donanım ne kadara a aldın? ???...gibi

aradığın parçaları bazen forumda olan pazaryerinde arkadaşlarımız satılğa çıkarabilior ordan temn edebilir yada netten araştırabilirsin gerçi yüz yüze alışverişi ben her zaman daha çok sevmişimdir mesela kdz ereğli de lazer tuning var orda aradığın her türlü parça vardır bende zamanın da orda bir kaç malzeme almıştım

bu arada aracın fotolarını da eklemeni beklerizzz

uyarıdır foruma üye olduk dan kendini foruma tanıtman lazım yoksa mesaj yollayamaz ve gerekli bilgileri alamayabilirsin :

Hoşbulduk Ali Abi.

22 Yaşında Üniversite Öğrencisiyim.Sonunda Pederi İkna Edip Elindeki Kia Rio'yu Sattırıp Bi Corsa Aldırdım. :D

Corsa Aldıktan Sonra Araştırma Yaparken Burayı Buldum. Gerçekten Forumda Çok Güzel Bilgiler Ve Paylaşımlar Var.

Araç Hakkında Bilgi Vereyim. 2004 Model 105.000 Km. 1.2 Enjoy Easytronik (LPG'li) 18.000 Lira Verdik.

Ekspertiz Raporu Çıkarttırdık. Kazası Değişeni Yok. Eski Sahibi Çalılıklara Girmiş Daha Önce Çiziklerden Dolayı Bi Kaç Parça Boyası Varmış. O Kadarı Normal Bence 8 Yaşında Araba İçin.

Kendi Çapımızda Bir Şeyler Yapabilecek Miyiz Bakalım. Forumdaki Abilerimden Öneri Ve Tavsiyeleri Bekliyorum.

Foto Çekemedim Henüz.Aracın İlandaki Fotolarını Koyayım.

sssstwx.png

fdfdp.png

Son düzenleme:
Bence ledli stop yerine; Cosmo, Silverline ve GSI modellerinde kullanılan OEM Siyah zeminli stoplardan kullan, camlarada film çekildiğinde çok güzel uyum sağlar. Farlar için ise benim aracımdaki gibi far karartması yapabilirsin, angel farların modası geçti bence, ayrıca aydınlatmada sorun yaşayanlar çok.

Öncelikle Angel Hakkındaki Aydınlatma Şikayetlerinden Sonra Bi Xenon Takmaya Karar Verdim.
Gösterişten Çok Aydınlatması Önemli Benim İçin.

Arkaya İse Kırmızı Led Stop Düşünüyorum. Resimlerdeki Gibi Güzel Olacağı Kanaatindeyim.

Bide Camlara Film Attık mı Tamamdır.

adszor.png

ipak003z.jpg

Son düzenleme:
kısmet olursa bu bayramda aracımın ön göğüsünü karbon kaplatıcam. kaput ve tavanı karbon kaplatmıştım. görüntüsü ve işlevselliği ( cizilmeyen malzeme) iyi olduğu için içerdede kullanmaya karar verdim. bayramdan sonra durumu sizle paylaşıcam. umarım herkeze yardımı olur.

merthan ayrintilari bekliyoruz

arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
bayramda arabamın göğüsüne carbon kaplıcam demiştim ama şimdilik vazgeçtim :)
onun yerine biz corsacılara daha faydalı olacak birşey yaptım :) corsa c için ön kule gergisi :) sıkılmadan arkadaşımla beraber 6 saatde yaptık. orjinaline en yakın eğimleri yaptık. sadece biz 3mm krom kullandık. en ufak bir esneme bile yapmıyor. görsel değil işlevsel bir parçadır. isteyen arkadaşlarada yapabiliriz. buyrun fotoğraflar.

http://imageshack.us/photo/my-images/521/p2910121556.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/850/p291012155601.jpg/

resimlerde sorun yoktur umarım?

Son düzenleme:
Geri