CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S.a abi şöyle ucuz bişey kullansan olmaz mı acaba...

http://www.hepsiburada.com/Liste/di...uctId=otm451225&categoryId=20024878#Gorseller

bu tarz şeylere de yer bulmak sıkıntı aracın içinde çıkıntı gibi duruyor..

Gündüz tamam ama gece bu ürünün sürekli aydınlatması olacagını sanmıyorum,yani saate bakmak için elinle uzanıp saatin üzerinde (eger varsa) ışık tuşuna basık tutup, o ara saate bakman lazım.Biraz dikkat dagıtıcı gibi geldi ama belki alışınca kolay gelebilir.Yada saati öyle bir noktaya koyacaksın ki ışık ihtiyacı olmayacak :confused:

Aynı sorun benim şirket aracı clio da var, arabada yol bilgisayarı var ama saat yok :( bende bu ürünlerden düşünmüştüm ama gece nasıl olur bilemedigim için almamıştım

Haklısın abi ben bu gece kullanma işini hiç düşünmedim...Sürekli ışıklı olması lazım o zamanda elektriğini mecbur araçtan vereceğimiz bi saat olmalı...

turbo zamanlamasını gösterein göstergelerin içine saat yerleştirsem bide içine angel halka gibi bişey nasıl olurr

elektriği de parklara bağlarsak tamam gibi

Ali abi bu A sütununa bağlanan gösterge grupları var 1 ila 4 tane arasında değişiyor onlardan takabilirsin ona görede yuvarlak ısıklı bir saat ışık kısmını parklara bağlarsın olur.Hatta turbo basıç göstergesi,su basıncı vs gibi göstergeleride bağlarsın yapmışken ;)

a sütunundan ziyade araçta herkezin görebileceği bir yere koymak lazımm

Saati Tavan lambasının yanına monte etmek lazım ama aydınlatma yine sorun, geceleri saate bakamak için aydınlatmayı açmak gerekecek

yarın işim erken biterse bir bakayım neler var piyasada bir saat bulmak lazım akşamları lambaları yansın şık bişeyy

yani şunun gib bişey yapıp içine saat ve ekstralar konulabilr

alıntıdır
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=47808

Aslında basit ama el işçiliği isteyen bir işe giriştim ve sizinle paylaşmak istedim
Konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır eğer yanlış olduysa moderatör arkadaşlar taşıyabilirler.

İlkönce proje hakkında bilgi veriyim:
3 yuvalı pod yapımı olacak
Göstergeler Raid-hp den taderik edilecek ( Şuan 1 tane eksiğim var param oldukca onuda tamamlarım şimdilik voltmetre ve yağ basınç var)
göstergeler arabada pek yer olmadığı için ve direkte pek sevmediğim için vitesin önünde küllüğün yerinde olacak. Küllük kesilme biçilme işlemi görmiyecek sadece yerinden çıkartılıp pod yerine takılacak arabanın orjinalliği bozulmayacak

Malzemeleri yazayım
Şimdilik 2 tane göstergemiz var
wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 142KB.
3764948355_680711db06_o.jpg

Cam elyafı, polyester, mor ilaç, sertleştirici, macun, macun sertleştirici, fırça, tiner (temizlemek için) , eldiven (kesinlikle kullanılması gerekli bişi çünkü ellere bulaştımı suyla sabunla çıkmaz polyester sadece tinerle çıkar)

ayrıca önemli noktalar var
polyestere ilk önce mor ilacı katmak gerekir daha sonra sertleştirici katılır. Aksi takdirde yangın çıkabilitesi yüksek
smile.gif
Bir nokta daha var kesinlikle mor ilaçla sertleştiriciyi yan yana koymayın arabada getirirken bile dikkatli olunması gereken maddelerdir allah korusun yangına mahal verir bunlar.

3 tane boş ağda kabı bu Sesu marka dan alırsanız kapağını açınca içine tam sığıyor 52 mm göstergeler
wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x533.
img0394.jpg

Öncelikle küllüğün 4 köşesinin ölçüsünü altım cm cinsinden bi kağıda geçtim
bu safhalarda resim yok ne yazıkki
sonra bu kağıdın üstüne aynı şekilde cam elyafı kestim 3 kat polyesterle doldurdum
yani anlıyacağınız bu kapların altında düz bir fiber dikdörtgen parçası bulunuyor

daha sonra bu kapları çift taraflı bantla sabitledim polyester ve fiberle iyice alt zemine kaynattım destekledim

sonra bu kısım önemli esnek bir bez parcaçı gerdim etrafına kapaklarınıda kapadım :D

.
3769976521_e02cf09157_o.jpg

sonra polyesterle üstünden fırçaladım bezin içine işledi ve katılaştı kuruduktan sonra

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 156KB.
3770777128_af7d167a57_o.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 141KB.
3770777358_be625e0e44_o.jpg

çelik macunla düz zemin yapmak için doldurdum yaklaşık bi 6-7 kat macun ve zımparadan sonra anca düzleşmeye başladı gerçi şuan tam düz deil ama genede ii

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 241KB.
3772126721_016f6a9eed_o.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 206KB.
3772933104_76a71c075e_o.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 96KB.
3772761093_b01fa4b601_o.jpg

zımpara işi bittikten sonra boya olarak siyah mat kullandım spreyle boyadım ve arabaya monte ettim
yanlız gündüz fotoları yok yarın anca gündüz çekince eklerim şimdilik böle idare edin :)

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x533 VE 149KB.
3776327986_37e5cf684c_o.jpg

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=47808

bugün zonguldakta bir kaç yere baktım istediğim gibi bir saat bulamadım

ereğli de lazer bakacam bir ara orada var mı bişeyler

bu arada bizim cd30 larda aux girişi yok bildiğiniz gibi araca orta halli bir amfi ve tüp bas taksak bu amfiden aux çıkışı alınıp idare eder bir sistem elde eder miyiz
aslında ben araçta ki sistemden memnunum ama teyp te oynadamadan aux istediğimden dolayı böyle bişey yapılabilinir mi??

ses işine bende taktım acayip bir gidip bir geliyorum. anfi+bas konusunda.
silindir bas ları tavsiye etmiyorlar diğeride bagajı bitiriyor. beklemedeyim bende.

Geri