Valla bizim bagajlar hertürlü bitiyor çok küçük...silindirde koysak küçük bnm gibi normal kabinde koysak küçük boşta dursa küçük Ama teypsiz invertör ile fln anfi bağlamayın bence ses bozulluyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende 4 kanal boschmann amfi
Özel yapım kaplamalı mdf üstünde FLI 125 watt rms gücünde oval hoparlörler
30 cm mdf kutuda pioneer champions 400 watt rms gücünde bas
Önlerde ise 50 watt rms sony tweteerlarım var
Bu yukarıdakileri hepsi amfiye bağlı orjinal ön kolonların sesinin çıkışı sadece cd30 mp3 e bağlı olarak alıyorum.
Ses fazlasıyla tatminkar. Şimdiki aklım olsaydı ön kapılara ve arkaya component alırdım nasipse yeni arabaya artık..
harun sana bir fantazi proje daha
saha önceden aracımda saat sıkıntısı olduğunu belirtmiştim ve şöyle bişey yapmayı düşünüyorum
normal ses çıkarmayanlardan analog saat alınır boyut olarak 8cm çapından fazla büyük olmamalı yoksa aşırı büyük olabilir
bir angel halka ve opel logosu amgel halka saatin iç kısmına montaj yapılır ve bunın güç kaynağıda far açma amahtarından alınabilinir böylelikle karanlıkta saat gözükme sorunu olmaz
opel logosuda saat ön etrafına takılır orjinal bir şekil alabilir
bunuda navigasyon şapkasının yanına çft taraflı bant ile sabitleyebilirz hatta saat araba lastik şeklinde olanlardan seçilebilir
saat çalışması başarılı