CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla bizim bagajlar hertürlü bitiyor çok küçük...silindirde koysak küçük bnm gibi normal kabinde koysak küçük boşta dursa küçük :D Ama teypsiz invertör ile fln anfi bağlamayın bence ses bozulluyor...

bizim cd 30 lara takılmaz mı amfi bas olayı

ben amfiyi bagaja değilde arka koltuk kafalıklarının üstüne köşelere gelecek şekilde yerleştirebilir miyim sağlı sollu olmaz mı???

şe vanlara takılan şekilde

bu amfiden aux alınır değil mi????

fevzi doğru söylüyorsun her türlü küçük aile için bayağı küçük. ama alıştım ben seviyorum arabamı :) zaten hiç pandizot kullanmıyorum eve götürdüm onu. cam filmli olduğu için görünmüyor içi , içerden bagaja ulaşmakta kolay oluyor bagajı doldururken cama kadar sıkıştırıyorum ne varsa. ben hatırlarsan sormuştum teyp olayını pionerr 2200 taktım bir tane aux usb olayı tamam. seste söylediğin gibi orjınal hoparlorle çok fark etti. ama işte hazır teyp varken 2 şey düşünüyorum.
1- bir anfi ve kaliteli bir takım comp. 16 cm ön kapıyı değiştirmek.
2- bir anfi ve bir küçük en küçüğünden sub alıp koymak.
hatta 3 de - otur oturduğun yerde güzel çalıyor işte. :))
ne yapmak lazım???

ali ben hiç anlamam ama anlayan arkadaşlar yazacaktır. yanlız bayağı fantazi projelerin düşüncelerin var. kafalık üstüne felan. aynı arabaya sahib olduğumuz için şanslıyım :)

bu arada şapkanın siparişini verdim 1 ay bekleyeceğim. tıd ekran konusunda rahatım söküp eve götüreceğim. teyp ayrı olduğu için ihtiyacım kalmayacak. sadece hava sıcaklığını merak edeceğim :)

sen de tak bir teyp kurtul:)

Bende 4 kanal boschmann amfi

BOSCHMANN-JA-948AXT-1600-watt-2-YIL-GARANTILI__27212496_0.jpg

Özel yapım kaplamalı mdf üstünde FLI 125 watt rms gücünde oval hoparlörler

69lg.jpg

30 cm mdf kutuda pioneer champions 400 watt rms gücünde bas

197953795w3.jpg

Önlerde ise 50 watt rms sony tweteerlarım var

20837_200-200.jpg

Bu yukarıdakileri hepsi amfiye bağlı orjinal ön kolonların sesinin çıkışı sadece cd30 mp3 e bağlı olarak alıyorum.

Ses fazlasıyla tatminkar. Şimdiki aklım olsaydı ön kapılara ve arkaya component alırdım nasipse yeni arabaya artık..

harun sana bir fantazi proje daha

saha önceden aracımda saat sıkıntısı olduğunu belirtmiştim ve şöyle bişey yapmayı düşünüyorum

normal ses çıkarmayanlardan analog saat alınır boyut olarak 8cm çapından fazla büyük olmamalı yoksa aşırı büyük olabilir

bir angel halka ve opel logosu amgel halka saatin iç kısmına montaj yapılır ve bunın güç kaynağıda far açma amahtarından alınabilinir böylelikle karanlıkta saat gözükme sorunu olmaz

opel logosuda saat ön etrafına takılır orjinal bir şekil alabilir

bunuda navigasyon şapkasının yanına çft taraflı bant ile sabitleyebilirz hatta saat araba lastik şeklinde olanlardan seçilebilir

[URL=http://www.yukle.tc]
1193saat.JPG
[/URL]

saat 2yi geçti uykum geldi yine abuk sabuk projeler çıkıyorrrr en iyisi uyumakk

Bende 4 kanal boschmann amfi

BOSCHMANN-JA-948AXT-1600-watt-2-YIL-GARANTILI__27212496_0.jpg

Özel yapım kaplamalı mdf üstünde FLI 125 watt rms gücünde oval hoparlörler

69lg.jpg

30 cm mdf kutuda pioneer champions 400 watt rms gücünde bas

197953795w3.jpg

Önlerde ise 50 watt rms sony tweteerlarım var

20837_200-200.jpg

Bu yukarıdakileri hepsi amfiye bağlı orjinal ön kolonların sesinin çıkışı sadece cd30 mp3 e bağlı olarak alıyorum.

Ses fazlasıyla tatminkar. Şimdiki aklım olsaydı ön kapılara ve arkaya component alırdım nasipse yeni arabaya artık..

bunlar ne kadar a mal olmuştuuu

bagajda yer sıkıntısı olmuyor muu bas konulunca

Bende kutusuyla beraber 30 cm jbl bass var...Ayrıca 1 takım pioneer 6993s kolon ve ayrıca 1 takım jbl komponent...jbl 5355 anfi...Ses süper geliyor ama bagajdaki woofer sıkıntı...Bu yüzden söktüm zaten hepsini evde duruyor...Arka pandizot yerine kolonlar ve jbl komponentler için mdf kestirip koymayı düşünüyorum...Ayrıca 1 takımda 10 cm pioneer yuvarlak hoparlörüm var teybin yanında hediye gelmişti onları da oraya koyabilirim...Kapı içlerindeki hoparlörlere falan dokunmayın bence onlar için başka hoparlörle değiştirince çok fazla cızırdadığı falan yazılmış(plastik içinde olduğu için)...Bence kendi hoparlörleriyle ön kapıların sesi gercekten güzel...Ama arkadakilerin sesini bende sevmiyorum...Bagajda woofer ise sıkıntı...Ses sistemini ben woofer olduğundan dolayı en cok sevenlerden biriyim ama ilerde bi deneyeceğim bakalım woofersiz nasıl olacak...Hoşuma gitmezse mecbur yine koyarım onuda...

harun sana bir fantazi proje daha

saha önceden aracımda saat sıkıntısı olduğunu belirtmiştim ve şöyle bişey yapmayı düşünüyorum

normal ses çıkarmayanlardan analog saat alınır boyut olarak 8cm çapından fazla büyük olmamalı yoksa aşırı büyük olabilir

bir angel halka ve opel logosu amgel halka saatin iç kısmına montaj yapılır ve bunın güç kaynağıda far açma amahtarından alınabilinir böylelikle karanlıkta saat gözükme sorunu olmaz

opel logosuda saat ön etrafına takılır orjinal bir şekil alabilir

bunuda navigasyon şapkasının yanına çft taraflı bant ile sabitleyebilirz hatta saat araba lastik şeklinde olanlardan seçilebilir

saat çalışması başarılı :)

Evet ya, bu saat projesi hoşuma gitti, bende de farklı fikirler oluşturdu :good:

Geri