CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında bimdeki paspastan alsam olur...büyük bir ihtimal uymayacaktır ama :)

Kumanda ilk bozulduğu zamanda denemiştim çıkaramamıştım abi nasıl çıkarılacak?

herhangi bir anahtarcıya git bulursun. çoğunda var.hepsiburadadan falan sipariş verip beklemene ve çok para vermene gerek yok. ben de geçen ay değiştirdim. anahtarcının çırağı 10 tl ye değiştirdi. meğer 15 miş. sahibi gelince çıktı ortaya :)

bu kış lastikleri normal lastiklere göre normal yolda daha çok mu ses yapıyor sanki ıslak bir yolda gidiyormuş gibi ses yapıyorrr çok fazla bir ses değil ama bir ses var

doğrudur tırıltı yapabilir kış lastikleri.. yuvarlanma direnci biraz daha yüksek yaz lastiklerine göre

Abi sustalı anahtar demişken; Bizim arabanın da kumandasının plastik kısmı çöktü...Bastım yumuşak kısımları tutan kızak gibi bişey var heralde o kırıldı yumuşak kısım çökük kalıyor...Onu da değişmem lazım...

http://www.hepsiburada.com/Liste/mu...aspx?productId=otm2213012&categoryId=20024962

http://www.opelgm.com/Opel-Corsa-C-Uzaktan-Kumanda-Anahtar-Dis-Plastigi,PR-310.html

Bu ikisi var hepsiburadadan alırım sanırım...Bu ürünü alınca eski anahtardan sadece elektronik kısmı ve anahtarın kendini alıyoruz değil mi?

bu ilandakiler aslında biraz fazla, yani sadece lastikte var ama bulunması zor.. ben mesela geçenlerde değiştirdim, lastik yoktu mecburen bu haliyle aldık, anahtar çalışmıyodu içindeki switchler kopmuş falan o derece 40 liraya gelmişti bana.. ama o sadece lastik olsa 10 lira, geçen arabanın kaput açma telini değiştirirken parçacı söyledi, piyasada zor bulunur yeni geldi eğer anahtarın yıprandıysa hemen 10 kağat at vereyim dedi :) ama ha 10 ha 20 bu haliylede alınır yani, anahtarın deliği var oraya bişey sokup zorlayınca kendini bırakıyo zaten.. aldığın bu parçaylada değişimi tamamlamış oluyorsun..

%100 orjinali gibi değil, çok hafif bir renk farkı var ama o kadar olcak artık

M7F70.jpg

iki corsa da çok güzel maşallah..

arkadaşlar şimdi bim in kağıdı elime geçti ayın 15inde stoklarla sınırlı olmakla birlikte

http://www.bim.com.tr/

park sensörü türkçe konuşan ekranlı 39.90 tl

portatif dvd player 135tl

yangın tüpü oto paspas elefon tutacağı akü takviyesi koltuk lılfı mikrofiber bez ... gibi ürünler olacak

şu park sensöründen ben bir tane almayın düşünüyorummmm ilerde lazım olurr

abi bende yangın tüpü alayım bari, muayne yaklaşıyo :)

geçen 3-5 gün evde yanlız kaldım, gitti bime bi ton şey aldım 20 lira verdim çıktım, bir sürü yiycek içicek aklına ne gelirse..

hazır laf paradan açılmışken dün hayatımda ilk defa şu zirzop kahvecilerden birine gitmek zorunda kaldım, gloria jeans .. latte midir nedir arkadaşın içtiğinden söledim, bildiğin 3 ü bir aradanın üstüne şekil yapmışlar, kasada da 11 lira olduğunu öğrenince yuh dedim, aman öle yerlere gitmeyelim arkadaşlar, o parayla 2.5 litre benzin atardım ben :)

ee arada sırada 11 tl kahveye vermesen işyerinde içtiğin 3ü 1 aradanın değerini nasıl bileceksinn >)

bende geçenlerde hacettepe dış polikliniğinin karşısında kahve içtim orada da aynı durumu yaşadım ama kahve güzeldii yada o kadar yorgunluğun üstüne bana güzel geldii

walla süper bir bakış açısı olmuş :)

az önce canım acayip kahve çekti, evin altını üstüne getirdim bulamadım 3 ü bir aradalardan, bu saatte türk kahvesi yapmakla da uğraşmadım... şuan 11 tl vermeye razıyım.. :)

saat 2yi geçti uykum geldi yine abuk sabuk projeler çıkıyorrrr en iyisi uyumakk

bunlar ne kadar a mal olmuştuuu

bagajda yer sıkıntısı olmuyor muu bas konulunca

amfi 180
kolonlar 150
bas 150
tweteer 50
kablolar vs 70

toplamda 600 ü bulur. Bu başlangıç seviyesi bir sistem iyi bir sistem için 1000 lira şart.

saat 2yi geçti uykum geldi yine abuk sabuk projeler çıkıyorrrr en iyisi uyumakk

bunlar ne kadar a mal olmuştuuu

bagajda yer sıkıntısı olmuyor muu bas konulunca

amfi 180
kolonlar 150
bas 150
tweteer 50
kablolar vs 70

toplamda 600 ü bulur. Bu başlangıç seviyesi bir sistem iyi bir sistem için 1000 lira şart.

bası koyunca bagajın en az %40 ı iptal oluyor maalesef.

Geri