usta sen inadına mı konuşuyorsun tamam herkesin kendi tercihi zevk meselesi iki yerdede bana değişik şeyler yazıyosun çok ilgincsin , hoş durmaz diyorum hoş durur diyosun ayıp oluyo ama
Sen hoş durmaz yazmışın, bende son zamanlarda herkesin yaptığı şekilde önden basık şekilde hoş görüneceğini yazdım, burada fikir alan sen değilsin, bende sen gibi sadece fikrimi beyan ettim, ayrıca inadına yazdığımı nereden çıkarıyorsun anlamıyorum, kendi aracımda 30mm yaylar var, önlerden 20mm kadar basmayı düşünüyorum, bunu kendi aracım içinde planlarken bunun neresi inadına yapılan bir yorum olabilirki?
Gelelim diğer konuya, konuyu görür görmez sana orada kendi aracımda Corsa olduğu için, kullandığım yayın markasını ve kullanımını felan yazdım, daha sonradan bir mesaj daha yazdım hatta. Bunun üzerine başkalarıda mesaj yazdı sana yardımcı olabilmek adına, ama sen tutmuşun Canerin mesajına cevaben, kimse konuşmuyor, bişey demiyor gibisinden bişeyler yazmışın, orada yazdıklarımızı görmezden gelecektin, yazılanları ciddiye almayacaktın madem, yada aklından geçen markayı direk gidip alacaktın, o zaman neden konu açıyorsunki?
Benim kimseye kastım felan yok arkadaşım, burası bir forum sonuçta, isteyen istediğini alır, takar, biner, satar istediğini yapar. Ben 9 senedir forum sitelerine takılıyorum ve 7-8 senedir aktif forum yöneticiliği yaptım, kime ne söyleyeceğimi, ne yazacağımı iyi bilir, rasgele bişey yazmam.