CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence hiç taktırma daha iyi sade hali bu şeklinden daha güzel duruyor.yinede zevkler ve renkler tartışılmaz, ama illada ön tampon altına bişeyler takıp aracı daha düşük göstereceğim diyosan; ben olsam bunu alacağıma, gider laguna lip takar işi bitiririm hem fiyat açısındanda daha uygun olucağından eminim.:good:

1 örnek:
558753_4602561749020_1489311506_n.jpg
anladım usta peki nereden bulabiliriz laguna lipini bir de cupra lipini önermişlerdi bana

anladım usta peki nereden bulabiliriz laguna lipini bir de cupra lipini önermişlerdi bana

walla netten araştırman lazım google amcadan arat bi. fiyatı yanılmıyosam 50-60 civarıydı, yada dahada fazla olabilir tam emin değilim malesef:(.

Orjinal al ama sonradan yapılan dökmelerden değil..bulursan uygun bqnada al adamım..!!Laguna lip i onnumara olur

Orjinal al ama sonradan yapılan dökmelerden değil..bulursan uygun bqnada al adamım..!!Laguna lip i onnumara olur
tamam usta bulursam haber ederim ama orjinal bulacağımızı pek sanmıyorum renault bayilerindeki servislerde vardır ancak

Bi gezmek lazımda kıymete bindiği biliniyor ne yazıkki...

aaa ama 4x108 miş tüh heycanlanmıştım

Adamım kesinlikle havalı bir jant..Bbs replikası yapmışlar.takılır!!!

caner usta replika derken ? yani könig orjinal değilmi bu bu jant ?

irfan usta bu janta bakabilirsin bak linki yukarda değişik renkleride var kenarları felan değşik renklerde olanı da var

Geri