CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin göremediğin zamanda ben yeniden düzenliyordum abi şimdi bidaha bak olmuş mu ?

corsa-c.co.uk' sitesinden almıştım bi ara gönlümden koptu siteye ekleyim dedim hoşuma gitti araç :)

yukardan 3. resim çentürk 35 in corsasında takılı olan jantlardan galibaa corsa c ye çok yakışıyor bu jantlar

evet modeli irmscher softstar...senturk35 arabayı satıyor heralde abi nette gördüm dün ilanı...

Bende tam ilanı tekrar arıyordum paylaşacaktım baktım ki sen bulmuşun linki...Güzel çekici araba olsada binsek modunda :D

efe pek zannetmem ama jantlarını takas edebilirsinn geçenlerde forumda takaslamak istiyordu

Bizim caddelerde bugün kazı yapmışlar. Yokuş bir yerde çok fazla çamur olmuş. Kalkışta biraz patinaj yaptı benim Corsa. Sonra arıza ışığı yanıp "F" oldu benim vites göstergesi.. Araç tüm viteslere geçiyor ve normal sürüşte gidiyor. Bunun ne olduğunu bilen var mı?

easytronik vitesli araçlarda sık sık dur kalk yapması yada balatanın aşırı ısınması gibi durumlarda araç kendini koruma altına alıyor f arıza ortaya çıkıyorr vites geçişlerinde sıkıntı ortaya çıkıyorr
baskı balata , şanzıman beyni , yazılım hatası , aküde sorun olmuş olabilir
aracı stop etip tekrar çalıştırdıktan sonra sorun ortadan kalkıyor ama yakın bir servise gidip kontrol ettirmekte fayda varr

Geri