CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
easytronik vitesli araçlarda sık sık dur kalk yapması yada balatanın aşırı ısınması gibi durumlarda araç kendini koruma altına alıyor f arıza ortaya çıkıyorr vites geçişlerinde sıkıntı ortaya çıkıyorr
baskı balata , şanzıman beyni , yazılım hatası , aküde sorun olmuş olabilir
aracı stop etip tekrar çalıştırdıktan sonra sorun ortadan kalkıyor ama yakın bir servise gidip kontrol ettirmekte fayda varr

O arada stop edip çalıştırdım geçmedi ama soğuduktan sonra deneyeyim bir de..
Araç daha 18000 de yani baskı balata veya şanzıman beyninden şüphelenmiyorum.. inşallah da değildir...

Mehmet abi balata kokusu geldi mi ???

inşallah bir sıkıntısı yokturrr

gelmedi koku.. ama yolun bazı yerleri kaygan bazı yerleri tutuyor biriki sikeleme yaptı.. Sonra da F.. Kış günü yolu kazanlara sıyırdım akşam akşam..

Arkadaşlar kule gergisi lazım sanırım sadece OMP marka var uyan..Powershop hala türkiye dstribütrümü OMP'un?

evet şimdi gördümmm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...imsek-gri-corsa-bakmadan-gecme-39413196/detay

selçuk kardeşimin aracı gerçekten çok güzel inşallah değeriini bilen bir kişi alır alan kişiye tek sorumluluk getirecek opelim nete aktif olarak katılacakk :)

evet modeli irmscher softstar...senturk35 arabayı satıyor heralde abi nette gördüm dün ilanı...

Arkadaşlar eğer istediğim fiyata verebilirsem üstünden birşey sökmeden satmayı düşünüyorum. Satarsam ne alacağım onuda bilmiyorum ama yeni alacağım aracın otomatik dizel bir araç olacağı kesin.

Fiyatı yüksek tuttuğum için pek arayan bile olmadı. Bakalım nasip kısmet..

şentürk araca uygulattığın boya koruma hakkında bilgi verebilir misn? yaptırdığın şirket yazıyo ilanda ama fiyat / performans hangi uygulamalar yapılıyo ?

bizim düldül 5 yaşını doldurmak üzere, boyası daha hiç ellenmedi, ilk zamanlardaki hevesle kuş b..na bile pasta sürmeler haricinde :) yani bu durumda bahsettiğin şirket benim araca ne uygular ? günahımız ne olur yaklaşık... yakın zamanda yaptırmak istiyorum ama yer önemli...

bu arada araç üzerindeki taş çarpmalarından mütevellit ufak boya kalkmalarına ne yapıyosunuz ? öle bırakmak mı iyi yoksa rötuş yapmak mı?

şentürk araca uygulattığın boya koruma hakkında bilgi verebilir misn? yaptırdığın şirket yazıyo ilanda ama fiyat / performans hangi uygulamalar yapılıyo ?

bizim düldül 5 yaşını doldurmak üzere, boyası daha hiç ellenmedi, ilk zamanlardaki hevesle kuş b..na bile pasta sürmeler haricinde :) yani bu durumda bahsettiğin şirket benim araca ne uygular ? günahımız ne olur yaklaşık... yakın zamanda yaptırmak istiyorum ama yer önemli...

bu arada araç üzerindeki taş çarpmalarından mütevellit ufak boya kalkmalarına ne yapıyosunuz ? öle bırakmak mı iyi yoksa rötuş yapmak mı?

ben 2 yıl önce bir kez sonaxta boya koruma ve parlatmata girmiştim. Daha sonra meguiarsın Nxt generation adlı boya korumasını aldım ve düzenli olarak kendim uyguladım. Uzun süre uygulanmamış bir araca kesinlikle sonax meguiars ziebart gibi markaların bayilerinde ilk uygulama gerekli.

Ben taş çarpmalarına zaman zaman rötüş yapıyorum en mantıklı seçenek bu.

Amerikan park konusunda...Eğer yan sinyalin pozitif ucunu parklardan alıp bağlarsanız arıza ışığı yakmadığını sadece ön sinyal yanarken yan sinyalin söndüğünü ve yan sinyal yanarken ön sinyalin söndüğünü...Yani ters zamanlı çalıştıklarını duydum(Gözümle görüp uygulamadığım için kesinliği hakkında tam bi bilgim yok)...Çift duy hakkında ise hiç bi bilgim yok :D...Çift duy olunca ikiside aynı anda yanıp sönüyor galiba değil mi ?

evet çift duyuda ikisde aynı anda işlevini yapıyor.tabı uygulayan arkadaşlar daha iyi bilir bunu.arıza sensoru yakmadığı surece prblem yok.önemli olan bu

Geri