anladım abi...ozaman spor amortisör alacağıma hep birlikte coilever alalım derim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şu an coil alacak olsam hiç düşünmem fk alırdım.
ben niyetliyim niyetli olmasına da siyahlar çok pahalı ondan şimdilik askıda coilever olayına baya varız bu aradaiyi akşamlar herkeze. sabrican aramıza hoşgeldin. kazasız belasız günlerde bin inşallah.
ali şu marşpiyel olayını nasıl yapıcaz? hala niyetlimisin bana göndermeye? eğer hala okeyse bana senin arabanın boya kodunu verebilirmisin? renk aynımı diye bakıcam.
bu arada şu coil olayına benide ilave edin. ben orj f.k kullanıyorum. ama yay şart bencede. sertlik ayarı filan yappabilmek güzel olur. benim kayınpeder almanyada yaşıyor. yayları o getirmişti. ama coil getirebilirmi uçakla bilemicem. umarım getirebilir.
benim uygun fiyata siyah bulabilirsem veririm hemen ama 400 450 tl gibi fiyatlar var ondan dolayı şimdi de vermek isterim ama bnm araba cılız kalır ozaman gözümde aynen coil olayında fiyatlar okadar yok fk marka da 400 tl gibi bi fiyatı var ama gümrük kargo nasıl olur bilemiyorum...bu arada eibach yaylarım satılıktı eibach pro-kit almak isteyen olursa yardımcı olurumsen siyah alıncamı vericeksin? ok. sorun yok
ama şu coil olayına dalalım ama ucuz yollu bişeyler bulalım. 400eurolar filan uçuşuyor.