selam team tünaydın
dün fk coilover da bi cahilliktir açık attırmaya girdim 165 fiyat verdim 166 ya satıldı
ürün fk AK street modeli max 45mm indiriomuş ve ürün 2. el az kullanılmış çıktı
iiki kaçmış
bizim bütçeye göre ürünlerin arası araştırma yaptım fk olan max 45mm, TA-Technix 70mm JOM 60mm ve raceland 70mm die markalarda var hepsi tüv onaylı
fiyat performans olarak bana en uygunu TA-Technix 70mm geldi.
piyasa fiyatları 0 ürünlerde yaklaşık 220 - 245 arası değişiyor. ebay da açık arttırmada daha aşağı bulabiliyoruz.
gümrük yönetmeliklerini falan okudum gümrük işi yapanlarla konuştum 75 üzeri mallar vergiye tabiymiş, fatura bu fiyatın altında olursa normal kargo gibi getirebilir gümrük memurunun kutu içeriğini merak edip açması ile gerçek değeri araştırılıp ürünün gümrüğe takılma ihtimali yüksekmiş. diğer yandan satıcılar ab ülkesi olmayan ülkelere gönderme tarafı değil.
Normal fatura değerinde gönderi geldiğinde gümrükten çekebilmek için "gümrük müşaviri tutup ürünün gümrük değeri üzerinden vergiye tabi olup, kargo ücretini karşılamak gerekiyor.
coil konusunda forumlarda araştırdım bizim düşündüğümüz gibi basic ürünlerle araç dip basıldığında amortisörlerde corun çıkma ihtimali yükseliyor, süspansiyon baya sertleşiyormuş fakat yaydaki salınma olmuyor ve yol tutuşu oldukça iyileşiyormuş.
yani çok muallakta kaldım
burdan birol abiye soruyorum abi senin arac kaçar cm basık?