CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fevzi onlar evde tutulurmu yahu :) servet yatıyor desene..
sana şeyi soracam
bende 2250 ub yani kaçak olanından var teyp.
ben bu radyonun rds olayını bi türlü yapamadım bi el atıver.
frekans duruyor sürekli..

Ben ilk ses sistemi aldığımda hiç anlamıyordum 200 TLye anfi ve sub almıştım ikiside boschmanndı :) kablolar falan derken maliyeti gitgide aldı...Anfisi iiydi ama woofer tam bi rezaletti onun üstüne elime geçen 4. bass şu anda bu sürekli kulak daha farklı ses duymak istiyor...Ama sistemin bu hali gercekten iyi oldu bazı şarkılarda insanların bakışları üzerinizde oluyor...Aslında yüksek sesle gezmeyi seven biri değilim insan sistem olunca da dayanamıyor :)

ben ne kadar ayıracağım
150 sub kutusu küçük sıfır.
100 de anfi olursa hoş olur. ama sıfır olursa en aşağı 170
50 de kablo masrafı çıkar

en iyi ihtimalle 300 oldu
vaz mı geçsem :) ???

Abi nesini ayarlayamadın? Bence bu RDS gereksiz bişey durdukyere arabayla giderken radyo değişiyor sinir oluyorum.Eğer terimleri karıştırmadıysam tabi.

İyi geceler Ali abi...
Normal ama sadece anfi ve bass bağlayarak sesin o kadar güzel olabileceğini düşünme abi...Çok kuru gelebilir bu seferde...

Bende aynen ilk aldığım zamanlar senin gibi herşeyin woofer bağlamakta olduğunu düşünüyordum..ama öyle değilmiş diğerleri de sesi tamamlamak için kesinlikle gerekli...Mesela tweeterların verdiği o çin çin sesi duymak çok hoş aynı anda basın derinden derinden vurması componentlerden insan sesi falan :)

tamam bıraktım rds yi varsın powerturk yazmasın ekranda..

şimdi ben teybi takınca bayağı kalite geldi. sadece orjınal hoparlörlerle.
geçen bi orjınal hop. ve sub olan bi c3 e bindim onun hoparlörler çok kötü ama sub bi derinlik vermiş o bana yeter gibi. yetmezse 150 verip bi 16 cm comp ön kapılara.
başkada almam :)

yeter bana bi sub üstüme gelmeyin :)

ön kapıların sesi iyi zaten hiç elleme bence onlara...Değişilecek bi hoparlör varsa oda arka yanlardakiler çok kötü sesleri bilmem sadece bizde mi böyledir yoksa diğer corsa c ler de mi aynı?...onuda sökmek için döşemeler falan baya bi sökülüyormuş...En iyisi sen bi bass anfi al sonra devamı gelir zaten kulağın böyle bu seste sanki bişeyler eksik demeye başlayınca alırsın diğerlerini de :)

:) şubatta zaten ancak bu ay alamam.
yavaş yavaş alırız napalım.
bende kaçtım. bol bol konuşuruz habersiz almam zaten..

Geri