CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben anladım da sen yanlış anladın :)

daha doğrusu ben eksik yazdım.
o sonra ki proje artık.

ses derken bi sub ve anfi almayı düşünüyorum gözümü kararttım ama marka ve kimden alacağım konusunda kararsızım. sub lı bi arkadaşın arabaya bindim geçen bayağı hoşuma gitti sub ın verdiği akustik.

harun senin hızına yetişemedim ne yapalım park sensöründen ses sistemine geçtinn

valla bizim bagajlarda yer sıkıntı olurr

aklıma gelen çözümler şunlar amfiyi ön yolcu koltuğunun altına yerleştirirsin

bas için şöyle bir fikrim var tüp şeklinde bas alınır arka koltuk kafalıklarının arkasına yarım daire şeklinde bir tutma yeri yapılır ve oraya bas konulur ve bas arka kadalıkların arkasına yerleştirilebilir

yada arka bagajın üzerinde ki pandizotun üzerine özel bir aparat yapıp içine amfi ve bas konulur ama orjinal pandizot kesilmeyecek onun üzerine konulacak olan sistemde oynama yapılacak

aşağıda çizmeye çalıştım

anca bu kadar çıkıyorr

[URL=http://www.yukle.tc]
2014sess.JPG
[/URL]

Son düzenleme:
abicim senin fotolar benim pcde bi açılıyor bi açılmıyor. bişey mi yüklemek lazım acaba.
neyse anladım ben.
ama arka cam kapanır o zaman.
ben şu küçük olanlardan alayım diyorum bide soketli ihtiyaç anında hop diye çıkarırız.
kabini yarı yarıya küçük olanı gördüm geçen markası kenwood tu.

bide forumda da 1-2 anfi satan arkadaş var. şimdi elektronik işi bozuk felan olur mu diye karar veremedim.

ben şimdiye kadar ses sistemi aracımda kullanmadım genelde standart sistemler ne varsa onu kullandımm dediğin gibi forum da ürün satan arkadaşlar var kesin işine yarar bişey çıkarrr

bu arada benim dediğim sistem kafalık yükskliği kadar olacak en azından pandizot üerine düşündüğüm sistem tabii bunun ses sistemi ile uğraşan garjlara sormak lazımmm

Abi pandizotun üstüne kabin falan olmaz sakın düşünme bile o woofer düşündüğün gibi küçük bişey değil...

Ayrıca o basslardan daha iyi ses alabilmek için uygun biçim ve litreye sahip kabin olmalı...Eğer bass konacaksa en iyi yer kabinle bagajdır..Böyle yapınca da çok daralıyor bagaj...Arabayı yeni almamıza rağmen beni yıldırdı bu...Şu anda sistemim evde duruyor...Ona bişeyler düşünüp sabit iyi bi şekilde yapmam lazım benimde...

Aklıma gelen şimdilik en iyi yöntem pandizotu söküp mdf kestirip elimdeki 2 oval..2 komponent ve 2-10ar cmlik hoparlörleri oraya bağlamak...anfiyi de arka koltukların arkasına...Zaten dediğin gibi ön koltuk altına da anfi olmaz...orda yer yok ki...

Son düzenleme:
Fevzi dedim ya ben bu ses sistemlerinden pek anlamam ama eğer böyle bişey yapmaya kalkarsam (şu an böyle bir fikrim yok) bagajda yer kaplamayacak bir şekilde olması gerekecek

arka pandizotun üstü küçük bencede olmaz.
ben bagaja göze aldım. küçük olanından. öndeki orjınal hop.le kullanmak için. ilerde rahatlık dürterse en fazla bide comp alırım belki..

sitede bi xetec bide boshmann anfi satan arkadaş var. ama sağlam mıdır ürünler +70 tl verip sıfır mı almalı acaba?

ürünleri satab arkadaşlarla görüşmekte fayda var ben forumdan pek çok ürün aldım şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım en son muammer arkadaşımızdan da uydu alıcısı aldım sıkıntı yaşamadım

görüşmekte fayda var

Bence gözünün önündekini almak daha mantıklı...Abi bagajı nası göze aldın sen ya çok küçük cidden...

Geri