CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harun orjinal ses sistemine sadece amfi bas takviyesi yapacak bence burda en fazla yeri de bas kaplayacağı için bu ürünü ufak olan modellerden birini seçecek ve ve bu ürün fişli olacak bagaja ihitiyaç olduğunda fişten çıkarıp bası alabilecek

geçen bi dükkanda gördüm kenwood sub kare kutu gibi bişeydi. küçüktü valla.
adam içine başka sub da koyabiliriz dedi hatta yani yarısı kadar 1000 ama 900 watt verir dedi yanlış hatırlamıyorsam. benim zaten öyle gümm güm demesin abaşım ağrır.
net akustik olsun yeter..

Zaten normalde kullanıyorum onları abi sorun olmuyor...Bass olunca gümbür gümbür ama dediğim şekilde yapınca bassı kullanmamış olcam...O zaman nası olur bilmiyorum...Pandizot yerine küçük bi parça kestirdim daha önce bagaja bişey alıp koyarken zorluk olmasın diye ama bu seferki düşüncem komple pandizot ölçülerinde yaptırmak...Bunu yapınca da biraz ağır olacak yan plastiklere binen yğk artacak...sıkıntı da sıkıntı..

Net akustiği 2 takım oval hoparlörü arka pandizot yerine mdf kestirip monte ederek de yakalayabilirsin...Dediğim gibi bagajda bass olması sıkıntı bidaha düşün sen bunu abi...Ben dediğimi yapcam ama ses sisteminde vazgecilmezim bass onu bişey ayarlayıp arabada yine bulundurmam lazım sürekli ama bi çözüm bulamadım :S

En son gördüğüm corsa c için pandizot baya kötüydü...Ama forumda mı gördüm sahibinden de mi bilmiyorum...Sürekli ilanları takip ettiğim için :)

eski zamanlarda biyerlerde corsa c için kesilmiş pandizot vardı satılık.
yaptırada bilirsin zaten. boş durmasın kullan abicim..

bu arada fevzi sende pionerr teyp vardı değil mi?

Evet abi pioneer 2200 ub var.
Anfi JBL GTO 5355
Pioneer 6993s 460 watt ovaller var
jbl gto 607c sanırım komponentler
jbl gto 1100 watt sub var
pioneer işlemeli kabin..
bide pioneer 10 cm hoparlörler var teyple beraber almıştık daha kullanmadım bile kutusunda...
Toplam maliyeti 1000TL yi geçti kablolarla beraber...

ali walla hepsini okumakla uğraşmadım ama bayağı hareketlenmiş gerçekten :) alınık ilanı.
ama benim sub o fotolardaki gibi büyük değil ondan eminim. bana sadece anfi lazım.

Geri