CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam mın aleykum sayın corsacılar bende bır corsa c kasa almaya kara verdım lakın muallakta kaldım bı kere kesın 1.7 sını alacamda bunların comboyla aynı motor olmadıgını soyledı bırısı yanı cdti degılde dti sı varmıs galıba madem oyle sahıbınden de neden cdti 1.7 ılaları ver bana yardıcı olursanız sevınırım topun azındayım bı corsa c kasa alamacam ama kararsızkaldım şimdi nılen arkadslar varsa lutfen yardımıcı lursanız sevınırım

opelde 1.3cdti - 1.7dti ve 1.7cdti olmak üzere 3 farklı dizel motor var. 1.7dti ile 1.7cdti motor birbirinden farklıdır. corsada 1.7cdti motor yoktur.

1.7 CDTI Corsa Türkiye'de yok evet, yurtdışında var, araçlar GSI gibide dolu hemde.

yuhh!!! fiyatı gördün mü ortak? herif direkt 2 katını dayamış:eek:, maşşallah maşşallah:D. ama benim baktığım jom lar 5 cm alçatma özelliği var. araca takıldığında boy olarak ufak olduğundan araç otomatikman 3 cm düşüyor, ayar vidaları ile oynanılarak 5 cm daha indirilebiliyor budaradan da 8 cm e kadar düşürme sağlanabiliyor.yurt dışından getirtmek şart oldu...

SİNEK KATİLİ (KASIRGA JACK)

2uzbk8h.jpg

2q1w9yq.jpg

2z4hi4h.jpg

yuhh!!! fiyatı gördün mü ortak? herif direkt 2 katını dayamış:eek:, maşşallah maşşallah:D. ama benim baktığım jom lar 5 cm alçatma özelliği var. araca takıldığında boy olarak ufak olduğundan araç otomatikman 3 cm düşüyor, ayar vidaları ile oynanılarak 5 cm daha indirilebiliyor budaradan da 8 cm e kadar düşürme sağlanabiliyor.yurt dışından getirtmek şart oldu...

Adam sağlam çorba çıkarmış kendine. :P

Büyük ekzost askı lastığimi?

Geri