konya çok uzak ya yoksa gelirdim kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya'ya gelen yokmu la?
hayırlı olsun abi süper duruyorBeyler malzeme nasıl,daha sıfır.Dumanı üstünde tütüyor hala.
[/IMG]
hayırlı olsun abi süper duruyor
Şimdiden bir şey diyemem, bakalım müsait olursak görüşürüz inş.bayramda konya değilde akşehir planım var. ama ortada ılgında filan buluşalım istersen bir kesede attırırız )))):bir:
Beyler malzeme nasıl,daha sıfır.Dumanı üstünde tütüyor hala.
[/IMG]
Ali tekrardan hg. aramıza. fazla uzak kalma team dan.Ali özlettin kendini, en kısa zamanda bekliyoruz foruma.
İrfan o panjuru kesip takıyorlar heralde ortak, yan kavisleri farklı gibi sanki?
aynı fikirdeyim merthan şık bir panjur hem alt tampon ilede bir takım gibi olur. bu beyaz corsadaki çok hoş duruyor acaba buda mı passat?valla çok güzel olmuş ama direk al tak şeklinde değil sanırım bu panjur. kesip biçme olayıda var gibi. hangi model passatın bu panjur? fiyatına bir bakayım eğer uygunsa alıp denicem. olmazsa çöpe atarım panjuru
merthan şu sıralar seni büyük planlar peşinde görüyorum.hayırlı uğurlu olsun. bende dreksiyonu değiştirmek istiyorum kaç kuruş bu dreksiyonlar? hatta ben opel vectranınkini istiyorum uyarmı acaba?
mıllet benı sofor tarafındakı hoparlorden ses gelmıyor ne yapabılırız orjınalı ne kadadır capı fıyatı fln yada elınde olan yardımcı olabılırmı?