bu gün corsa-c.co.uk ta denk geldi passat ızgaralarda corsanın makyajlı kasasına uyum sağlıyor, logosuz panjur düşünüp irmy bulamayan veyada o kadar para vermek istemeyenlere ek bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corsa c team sizi çok özledim herkese selamlar...
geçen günlerde ankaradaydım ve birol abimizle görüşme imkanı bulduğum için mutluyum resimler profesyonel olmasada birkaç güzel hatırayı sizinle paylaşmaktan zevk duyuyorum..
son olarak dün çekilen bir foto...
evet 195/45/16bu astra h jantlarının lastik ölçüleri nedir abi 195/45/16 mı
eyvallah abiAli özlettin kendini, en kısa zamanda bekliyoruz foruma.
corsa c team sizi çok özledim herkese selamlar...
geçen günlerde ankaradaydım ve birol abimizle görüşme imkanı bulduğum için mutluyum resimler profesyonel olmasada birkaç güzel hatırayı sizinle paylaşmaktan zevk duyuyorum..
usta zaten gece görüşebildik ayak üstü oldu bidahaki geldiğimde daha düzgün bişeyler yaparızkardeş geldiğini bilseydim bende katılırdım size birol abi ile evlerimiz çok yakın birbirimize
bu gün corsa-c.co.uk ta denk geldi passat ızgaralarda corsanın makyajlı kasasına uyum sağlıyor, logosuz panjur düşünüp irmy bulamayan veyada o kadar para vermek istemeyenlere ek bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.
adamım hoşgeldin. özlettin valla kendini. antalyayada gelcorsa c team sizi çok özledim herkese selamlar...
inşallah tatil için belki gelirsem uğrarım yanınaadamım hoşgeldin. özlettin valla kendini. antalyayada gel