CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu gün corsa-c.co.uk ta denk geldi passat ızgaralarda corsanın makyajlı kasasına uyum sağlıyor, logosuz panjur düşünüp irmy bulamayan veyada o kadar para vermek istemeyenlere ek bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.

1374080886_zps6c32be05.jpg

1374080896_zps45d0ed78.jpg

1374080913_zpsf580bc68.jpg

corsa c team sizi çok özledim herkese selamlar...:)
geçen günlerde ankaradaydım ve birol abimizle görüşme imkanı bulduğum için mutluyum resimler profesyonel olmasada birkaç güzel hatırayı sizinle paylaşmaktan zevk duyuyorum..:)

qh5g4.jpg

qh5gm.jpg

qh5hd.jpg

qh5j6.jpg

son olarak dün çekilen bir foto...
qh5k3.jpg

geçen günlerde ankaradaydım ve birol abimizle görüşme imkanı bulduğum için mutluyum resimler profesyonel olmasada birkaç güzel hatırayı sizinle paylaşmaktan zevk duyuyorum..:)

qh5g4.jpg

qh5gm.jpg

qh5hd.jpg

qh5j6.jpg

qh5k3.jpg

bu astra h jantlarının lastik ölçüleri nedir abi 195/45/16 mı

Ali özlettin kendini, en kısa zamanda bekliyoruz foruma. :)

İrfan o panjuru kesip takıyorlar heralde ortak, yan kavisleri farklı gibi sanki?

qh5g4.jpg

qh5gm.jpg

qh5hd.jpg

qh5j6.jpg

qh5k3.jpg

kardeş geldiğini bilseydim bende katılırdım size birol abi ile evlerimiz çok yakın birbirimize

bu gün corsa-c.co.uk ta denk geldi passat ızgaralarda corsanın makyajlı kasasına uyum sağlıyor, logosuz panjur düşünüp irmy bulamayan veyada o kadar para vermek istemeyenlere ek bir seçenek olabilir diye düşünüyorum.

1374080886_zps6c32be05.jpg

1374080896_zps45d0ed78.jpg

1374080913_zpsf580bc68.jpg

valla çok güzel olmuş ama direk al tak şeklinde değil sanırım bu panjur. kesip biçme olayıda var gibi. hangi model passatın bu panjur? fiyatına bir bakayım eğer uygunsa alıp denicem. olmazsa çöpe atarım panjuru :)

qh5g4.jpg

qh5gm.jpg

qh5hd.jpg

qh5j6.jpg

qh5k3.jpg
adamım hoşgeldin. özlettin valla kendini. antalyayada gel :)

Geri