Passat o passat ama kavisinin hiç alakası yok corsayla, ilginç yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Passat o passat ama kavisinin hiç alakası yok corsayla, ilginç yav.
O bağlantılar olmadan tampon sağlıklı durmaz yerinde, o vida deliklerinin hepsimi panjurdaydı?yanlız küçük bir sorun var. bizim tamponları tam panjur üstünde 4 adet montaj yeri var. ancak passat panjuru takılınca bu montaj yerini göremedim. tamponu yukardan biryere sabitlemezsek düşük durur?!
sizin dikkatinizi çektimi beyler?
ortak bence olma ihtimali var gibi hatırladığım kadarıyla kaputun ucu tam sivri değil hafif oval. yinede denemek lazım alırken .fiyatları ne alemde onuda araştırmak lazım.yinede irmyden çok çok uygun olucağını düşünüyorum.Passat o passat ama kavisinin hiç alakası yok corsayla, ilginç yav.
merthan opel panjur kesilirken tamamen değilde sanki panjurun olduğu bölüme pencere açılır gibi kesilirse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece panjurun olduğu kaput kapalı iken görünen kısmı tarif ediyorum orası kesilecek diğer vidaların olduğu, vidaların tuttuğu kısım kalıcak.tarif edebildi mi acaba, yada sen anladın mı?ama o beyaz opeldeki daha orijinal durur gibime geliyor acaba o ne panjuru adam sanki tampondaki panjurdan 1 tane daha alıp yukarıya montajlamış gibi duruyor olmadı portekiz fan clupta araç sahibine soracam.yanlız küçük bir sorun var. bizim tamponları tam panjur üstünde 4 adet montaj yeri var. ancak passat panjuru takılınca bu montaj yerini göremedim. tamponu yukardan biryere sabitlemezsek düşük durur?!
sizin dikkatinizi çektimi beyler?
Şimdiden bir şey diyemem, bakalım müsait olursak görüşürüz inş.
Abi sıfırmı aldın, yoksa kapladılarmı?
Ali tekrardan hg. aramıza. fazla uzak kalma team dan.
mustafa> ortak sen dedikten sonra daha dikkatli inceledim dediğin gibi sanki eleman sagdan soldan ufak ufak kırpmış gibi. aslında corsa-c.co.uk elemana nasıl yaptığının vede hangi kasa passata ait olduğusorulabilir. bana 98 model passatların ön panjuru gibime geldi.
aynı fikirdeyim merthan şık bir panjur hem alt tampon ilede bir takım gibi olur. bu beyaz corsadaki çok hoş duruyor acaba buda mı passat?
birde poloda var acaba o dahamı güzel durur? ama takılacak panjurun orta kısmı dışa doğru bombeli olmalı diye düşünüyorum çünkü içe göçük gibi durması hoş olmaz.
panjur montajında iyi bir işçilik şart ama. irmy panjur takarkende ön taraf kesilmesi gerekiyor malesef aslında vidalı bir sistem yapsalarmış daha kullanışlı olurmuş.
beyaz corsa:
merthan şu sıralar seni büyük planlar peşinde görüyorum.
ses balans düğmesini kontrol ettin mi? ondan veya da bir kablo fişi yerinden çıkmış olmasın?
ortak bence olma ihtimali var gibi hatırladığım kadarıyla kaputun ucu tam sivri değil hafif oval. yinede denemek lazım alırken .fiyatları ne alemde onuda araştırmak lazım.yinede irmyden çok çok uygun olucağını düşünüyorum.
merthan opel panjur kesilirken tamamen değilde sanki panjurun olduğu bölüme pencere açılır gibi kesilirse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece panjurun olduğu kaput kapalı iken görünen kısmı tarif ediyorum orası kesilecek diğer vidaların olduğu, vidaların tuttuğu kısım kalıcak.tarif edebildi mi acaba, yada sen anladın mı?ama o beyaz opeldeki daha orijinal durur gibime geliyor acaba o ne panjuru adam sanki tampondaki panjurdan 1 tane daha alıp yukarıya montajlamış gibi duruyor olmadı portekiz fan clupta araç sahibine soracam.