CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Passat o passat ama kavisinin hiç alakası yok corsayla, ilginç yav.

yanlız küçük bir sorun var. bizim tamponları tam panjur üstünde 4 adet montaj yeri var. ancak passat panjuru takılınca bu montaj yerini göremedim. tamponu yukardan biryere sabitlemezsek düşük durur?!
sizin dikkatinizi çektimi beyler?

yanlız küçük bir sorun var. bizim tamponları tam panjur üstünde 4 adet montaj yeri var. ancak passat panjuru takılınca bu montaj yerini göremedim. tamponu yukardan biryere sabitlemezsek düşük durur?!
O bağlantılar olmadan tampon sağlıklı durmaz yerinde, o vida deliklerinin hepsimi panjurdaydı?

bildiğim kadarı ile evet.

ortak bence olma ihtimali var gibi hatırladığım kadarıyla kaputun ucu tam sivri değil hafif oval. yinede denemek lazım alırken .fiyatları ne alemde onuda araştırmak lazım.yinede irmyden çok çok uygun olucağını düşünüyorum.
merthan opel panjur kesilirken tamamen değilde sanki panjurun olduğu bölüme pencere açılır gibi kesilirse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece panjurun olduğu kaput kapalı iken görünen kısmı tarif ediyorum orası kesilecek diğer vidaların olduğu, vidaların tuttuğu kısım kalıcak.tarif edebildi mi acaba, yada sen anladın mı?ama o beyaz opeldeki daha orijinal durur gibime geliyor acaba o ne panjuru adam sanki tampondaki panjurdan 1 tane daha alıp yukarıya montajlamış gibi duruyor olmadı portekiz fan clupta araç sahibine soracam.

IMG_2847_zps6ef8d803.jpg

bu kapaklar çok güzel, kayseride bir parçacıda görmüştüm 20 tl demişlerdi arabayla gitmediğim için alamamıştım, aynı ürünü van da gördüm 40 tl deyince almaktan vazgeçtim:D.

Ali tekrardan hg. aramıza. fazla uzak kalma team dan.;)

mustafa> ortak sen dedikten sonra daha dikkatli inceledim dediğin gibi sanki eleman sagdan soldan ufak ufak kırpmış gibi. aslında corsa-c.co.uk elemana nasıl yaptığının vede hangi kasa passata ait olduğusorulabilir. bana 98 model passatların ön panjuru gibime geldi.

aynı fikirdeyim merthan şık bir panjur hem alt tampon ilede bir takım gibi olur. bu beyaz corsadaki çok hoş duruyor acaba buda mı passat?
img5908vo.jpg

birde poloda var acaba o dahamı güzel durur? ama takılacak panjurun orta kısmı dışa doğru bombeli olmalı diye düşünüyorum çünkü içe göçük gibi durması hoş olmaz.
sdc13713.jpg

panjur montajında iyi bir işçilik şart ama. irmy panjur takarkende ön taraf kesilmesi gerekiyor malesef:( aslında vidalı bir sistem yapsalarmış daha kullanışlı olurmuş.

beyaz corsa:

64122_432366633505020_1801340782_n.jpg

581873_432366960171654_210598293_n.jpg

merthan şu sıralar seni büyük planlar peşinde görüyorum.:)

ses balans düğmesini kontrol ettin mi? ondan veya da bir kablo fişi yerinden çıkmış olmasın?

Ilk firsatta edicemm amaa sesi actimm kapattim teybii bi baktim ses gittii yaa :( bi yardim edinn yeni hiparlor konusunda yaw :(

ortak bence olma ihtimali var gibi hatırladığım kadarıyla kaputun ucu tam sivri değil hafif oval. yinede denemek lazım alırken .fiyatları ne alemde onuda araştırmak lazım.yinede irmyden çok çok uygun olucağını düşünüyorum.

merthan opel panjur kesilirken tamamen değilde sanki panjurun olduğu bölüme pencere açılır gibi kesilirse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. sadece panjurun olduğu kaput kapalı iken görünen kısmı tarif ediyorum orası kesilecek diğer vidaların olduğu, vidaların tuttuğu kısım kalıcak.tarif edebildi mi acaba, yada sen anladın mı?ama o beyaz opeldeki daha orijinal durur gibime geliyor acaba o ne panjuru adam sanki tampondaki panjurdan 1 tane daha alıp yukarıya montajlamış gibi duruyor olmadı portekiz fan clupta araç sahibine soracam.

Anladım biliyorum normalde öyle tekılıyor. Benim eski corsama öyle taktım. Albümümde var resmi. Ben adamın tamponu arabaya montaj şeklini anlamadım, o bağlantı yerlerinide çıkarmış. Nasıl tutturdu acaba.? Bu arada senin dediğin gibi sökünce panjurun kesilen yerler çok belli oluyor. Ben yaptığıma pişman olmuştum. Bu adam çok temiz iş çıkarmış birde nasıl montajladığını yazsaymış tam olacakmış :)

Geri