Hatırlıyorum evet, coil de sekme durumları nasıl ?
spor yay a göre daha az seviyede diye duymuştum kullanıcılardan. yani aracı coille 5 cm kadar bastığında spor yayda 3 cm basmış kadar sekme yapıyor diyorlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatırlıyorum evet, coil de sekme durumları nasıl ?
spor yay a göre daha az seviyede diye duymuştum kullanıcılardan. yani aracı coille 5 cm kadar bastığında spor yayda 3 cm basmış kadar sekme yapıyor diyorlardı.
metal kasisler cok fena zıplatıo
bu corsa c lerin sanırım en donanımlı olanları cosmo modelleri dimi? bilgisi olan var mı bu konuda?
açıkcası en donanımlı c lerden, şöyle 1.3cdtı, sunroof lu dijital klimalı, 8 hava yastıklı, cruse controllü triptonik bişiler düşünmeye başladım. düşük km de (130-140 bin e kadar kabulümdür) temiz sorunsuz kazasız bişiler denk gelen olursa teamda ilanı paylaşabilirmi? laptop erzincanda kaldı nette fazla araştırma yapamıyorum, bilgisayar buldukca buradan bakıp takip edebilirim acelem yok. 3-4 aylık bir süreçte düşünüyorum. haa bu arada rengide ultra mavi olursa tadından yenmez...
metal kasisler cok fena zıplatıo