CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim arkadaşımdA var ortak,itin gözüne sokarak biniyor hiçbirşey yok,söyledi güzel kaçıyorki beni remap sız halimle kevgire döndürüyordu :)
Akıllarına gelirse yağ değişiyolar arabaya,ve bu zamana kadar 1 kere f vermiş....

çok fazla tekniksel terim(remap, f vermek) vede sokak dili(itin gözüne sokmak, güzel kaçmak, kevgire dönmek) kullanmışsın bro... ama anladığım kadarıyla cümlenin gidişatından triptoniğin iyi bişi olduğu:).

1003023_562039000525253_836071462_n.jpg

muhtar iyi kasıyolar arabayı,binenide çok ama maşallahı var,toros gibi araba birşey olmuyor,ama dersenki bana otomatik ? cık !

Selam millet iyi pazsrlar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

herkese merhabalar, foruma yeni katıldım . Corsa D 1.3 75 2011 Ankara :)
hoşgeldiniz...
muhtar iyi kasıyolar arabayı,binenide çok ama maşallahı var,toros gibi araba birşey olmuyor,ama dersenki bana otomatik ? cık !
hacı benim içinde sıkıntı yok manuel vitesin ama bizim hatunda kullanabilsin diye düşünüyorum.birde bildiğim kadarıyla triptonikler hem otomatik olarak hemde manuel olarak kullanılıyor dimi? yoksa ben yanlış mı biliyorum ??##
Selam millet iyi pazsrlar

eywallah merthan sanada hayırlı pazarlar. bişi sorucam sizin hotelin aqua parkı varmıydı?

Yok kardesim malesef. Proje var sma 3 5 seneye anca

aramızda otelde calısanlar var ya da otel sahibi. otel nerededir. giyatı nedir. oelimnet üyelerine ne kadar indirim var. bunlar önemli sorular :)

ortak geçen bana verdi arabayı yanlız düz e alma diye uyardı salaklaşıyormuş düz e çekince...tabi hepsinde olacağını sanmam..

Geri