CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
catır catır modifiye yapmıs c sahipleri. bende d var bakıyorum güzel modifiye varsa bende yapim diye. her yer c kaynıyor :)

IMG_2933_zps53ee2136.jpg

Cosmo en güzeli ortak. Arabada yok yok. :D Beklemede kal sana güzel bi Cosmo bulalım.

ortak babamla geçenlerde bu konuyu konuştum o da ''satmadan evvel arabaları kıyaslayalım, senin arabanın motorunun çekişi daha iyi gibime geldi olmazsa benimkini satalım'' dedi. ufak bir testin ardından hangi aracın satılcagına karar vericez ona göre ilan açmayı planlıyorum.

tumblr_mqfcd3UsFB1qdlh1io1_250.gif

corsa c de bu triptonik vitesler hakkında bilgisi olan var mı? kullanışlılık, çekiş gücü, yakıt tüketimi vede ağrıza olayları ne alemde bir bilgisi olan var mı?

tumblr_mpk3jpigfz1qbrivdo1_400.gif

Benim arkadaşımdA var ortak,itin gözüne sokarak biniyor hiçbirşey yok,söyledi güzel kaçıyorki beni remap sız halimle kevgire döndürüyordu :)
Akıllarına gelirse yağ değişiyolar arabaya,ve bu zamana kadar 1 kere f vermiş....

Düz boru var 1.7 için internette satılık
Ne faydası olur ne kadar etkili olur hesap edemiyorum

Bana Chip için verilen para çöpe verilen para gibi geliyor, motor beynine girip ordan turbo basıncını bir kaç ayarı değiştirip 500 tl para alınması hak olduğunu düşünmüyorum

1 internetteki düz boru kromsa iş görür bendede var ama krom değil
2 arabanın turbo basıncıyla oynamıyor pompaya avans veriyor bendede var Merthan abidede gayet memnunuz keyfi ve ekonomisi 500 liradan fazla eder ama sen Yapmayabilirsin karar senin para senin.....hakkına gelince bence her kuruşunu hakediyor..

Arıza lambası yakıyor mu buralarda yapan yer yok sürekli git gel zor istanbula 120km

Krom düz boru 250 tl

Güzel remap te karşılaşmazsın o problemlerle....
Egsoz iyimiş 50 gayme daha almasA tam olurda acep tam turbo çıkışına geçiyormu? Atsana ilanı...

Geri