yani?...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merthana bi sen hangi oteldesin? hangi bölge?Yok kardesim malesef. Proje var sma 3 5 seneye anca
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
ortak sanki triptonikler normal manuellere göre daha fazla sorun veriyor diye duymuştum yada aklımda öyle kalmış.zaten triptonik hem manuel hemde otomatik var, 1 çeşit vites 1 sorun, 2 çeşit vites çok sorun. peki bunların yakıt tüketimleri ne alemde biliyomusun? normal manuele göre çok aşırı fazla mı? yada triptonikte manuel yada otomatik kullanımına göre değişiyor mu? yada şöyle sorayım 1.3cdtı motor seçenekli triptonik viteste normal manuel kullansak, düz vitesli 1.3 cdtı başka bir corsa c ile aynı mı yakıt tüketimi gösterir?? :help:irfana cevap vermeye çalıştım ama olmadı,
geçen arkadaşım arabasını bana verdide 1.3 cdti otomatik,verirkende düz e çekme yani manuelde kullanma aptallaşıyor dedi demek istedim
Ben orange county resort hoteldeyim. Kemerde. En yakin park 30dk mesafede. Bayram icin fiyat bilmiyorum ama 0242 8147200 dan natali veya nilay hanimdan ogrenrbilirsiniz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi