CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bitti forum valla. Kimse yok artik.

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Facebookta herkes artık. Ben de dahil :)

Canlanmasini bende cok istiyorum ama eski muhabbetler artik olmuyor

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Aracıma 5cm spor yay taktım fakat aracın arkası çok basıldı. Arkaya birisi oturduğundan araç yolda esneyince sol arka lastik sürtme yapıyor. Aracın arkasını yükseltmem sizce ne yapmalıyım? Sanayide takoz koyalım demişlerdi de bilemedim güvenli olup olmayacağını

Aracıma 5cm spor yay taktım fakat aracın arkası çok basıldı. Arkaya birisi oturduğundan araç yolda esneyince sol arka lastik sürtme yapıyor. Aracın arkasını yükseltmem sizce ne yapmalıyım? Sanayide takoz koyalım demişlerdi de bilemedim güvenli olup olmayacağını

spor yayları çıkar o zaman , ama takozda konsa sıkıntı olmaz , ama orjinal en iyisidir. :rakir:

spor yayları çıkar o zaman , ama takozda konsa sıkıntı olmaz , ama orjinal en iyisidir. :rakir:

Aldığımda önlerde orjinalin kesiği arkada spor vardı. Böyle sürtüyordu arkalar ve önler çok vuruyordu ve güvensizdi. Böyle binmiş eski sahibi :mad: Ben de belki arkalar ekstra preslidir bu yüzden sürtüyordur dedim ve yüksek araba da sevmediğim için spor yay taktım ama sonuç olarak arka yine sürttü jantlar biraz ofsetli olduğu için. Şimdi arkayı biraz yükseltmek istiyorum önleri aynı tutarak. Öneriniz ne olur bunun için?

Geri