CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldığımda önlerde orjinalin kesiği arkada spor vardı. Böyle sürtüyordu arkalar ve önler çok vuruyordu ve güvensizdi. Böyle binmiş eski sahibi :mad: Ben de belki arkalar ekstra preslidir bu yüzden sürtüyordur dedim ve yüksek araba da sevmediğim için spor yay taktım ama sonuç olarak arka yine sürttü jantlar biraz ofsetli olduğu için. Şimdi arkayı biraz yükseltmek istiyorum önleri aynı tutarak. Öneriniz ne olur bunun için?

ya yay ya jant :( bnce yayla oyna , davlunbazlada oynayabilirsin ama sana kesin çözüm olmaz ... :rakir:

ya yay ya jant :( bnce yayla oyna , davlunbazlada oynayabilirsin ama sana kesin çözüm olmaz ... :rakir:

teşekkür ederim ilginiz için. maddi olarak da sıkıntıdayım o yüzden yeni yay yada jant da alamıyorum şu sıralar. çözüm yolu arayışındayım. bizim arka yaylar amortisör üstünde olmadığı için takoz atılıyor mu yada nasıl atılıyor fikrim de yok. yarın gidip sanayiye bir gezip araştırcam bakalım :confused:

Arabayi yukseltmeden once dodiklerin ic kisimindaki vidalari kontrol et. Bazan uzun oluyor ve arac esnediginde tekere surtuyor. Vidayi spiralle traslayabilirsin. % 50 ihtimalle buyuzden surtme oluyordur. Cunku genelde onler daha sık surter. Onlerde sorun yoksa arkalar daha basit biseydir.

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Arabayi yukseltmeden once dodiklerin ic kisimindaki vidalari kontrol et. Bazan uzun oluyor ve arac esnediginde tekere surtuyor. Vidayi spiralle traslayabilirsin. % 50 ihtimalle buyuzden surtme oluyordur. Cunku genelde onler daha sık surter. Onlerde sorun yoksa arkalar daha basit biseydir.

Hemen bakacağım bi elimle olmadı yarın krikoyla kaldırıp bi daha bakarım. Teşekkür ederim ilginiz için

%70 vida dır,lastik yanağınıda dikkatli incelersen anlarsın :) hiç hiç olmadı belli belirsiz davlumbazla oyna biraz...

bu arada işte böyle canlandırın şurayı verin çoşkuyu :D:D

Oooo janerim... hosgeldin...

Aynen kardesim bende seni cok ozledim. Aldinmi telefon? Yoksa pc denmi yaziyorsun ?

yok abi eve geldim,bugününde yarıdan fazlasını yedik vallahi...patron belden suyumu almadımı gece uyuyamıyor :) ...aslına bakarsan mazot tan biraz problem var..tın tın tın gide gide bunalıyor insan iki katı yoruluyor normal gidişe göre...çok bunaltıcı...

Geri