CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sıııt mıllet nabıyonuzz beaa :D ımzadakı astrakıı kessss neww car :D yakında sızlerle :D

vida işi olduğunu sanmıyorum

%70 vida dır,lastik yanağınıda dikkatli incelersen anlarsın :) hiç hiç olmadı belli belirsiz davlumbazla oyna biraz...

bu arada işte böyle canlandırın şurayı verin çoşkuyu :D:D

vidalar baya ele geliyor baya imkanım olmadı haftasonu ama en kısa zamanda biraz traşlatıcam bir de öyle bakacağım. Umarım o şekilde çözülür yoksa tekrar masraf çıkacak yay değişimi vs diye :(

Yardımlar için teşekkür ederim tekrar :bir:

% 70 cozulur bence. Vidalari trasladiktan sonra biraz cekiclersin olmadi. Ben oyle yaptim rahatim.

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Vidalar dışında benim gözlemlediğim tampondaki arkadan gelen siyah plastikle dodiğin kesim noktası sürtüyor gibi. Plastikleri söküp oradan biraz çekiçletmem gerek sanırım

Ofset distan olmasada bazi jantlarda icte oluyor. Yani 7j et35 surtme yapar. Ama et37 yapmiyor. Ilginc olan janttan kaynaklanan surtmeler genelde onde yasaniyor. Oyuzden dodiklerdeki vedalara bak demistim. Jantinin olcu degeri nedir?

GT-I9500 S4 Cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Fotoğraf çekmek için imkanım olmadı ama geçen yıkamacıda pisliği afişlemek için çekmişim tam da sol arka jantı (sorunlu olan taraf) şimdi fotoğraf ararken buldum süper denk geldi. Bir de uzaktan görebilmeniz için başka bir tane daha ekleyeceğim. Bu arada daha önce hiç fotoğraf eklemedim foruma umarım yapabilirim :)

Ekli dosyalar

• sol_arka.webp
    sol_arka.webp
    48.2 KB · Görüntüleme: 15
  • park_srounu_yok.webp
    park_srounu_yok.webp
    66.1 KB · Görüntüleme: 13
Jant 15 inç ama ofset değerini bilmiyorum aracın üstünde vardı aldığımda. Lastikler 195/50 . Jantın çekildiği fotoğraf aracın eski yayları varkenki hali. Önlerde orjinalin kesilmişi arkalarda spor vardı. Ben de set olarak değiştirdim ama aracın ön değil arka daha çok basıldı. Sanırım dandik olduğu için yayların ölçüleri de tutturulamamış :( Uzaktan çekilmiş fotoğraf ise yaylar değiştikten sonraki yani aracın son hali

Geri