CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabi öyle...Araba o haliyle güzel artık senin gözünde bi senin corsan vardır birde diğerleri Maşallah :)

selçuk bizim ki muhabbet.
değerini bilen çıkarsa olduğu yerde daha güzel ekstraların.
çıkmazsa zaten bi şekilde satılır gider. sen kendi hesabına göre değerlendir.

bu haftada satılmazsa ilanı kapatıyorum zaten. hanım araba kullanmaya çok istekli ehliyeti var ama kullanamıyor. Aracı satıp Otamatik vitesli araba alma isteğim bu yüzden. Çarpışan araba gibi kullansın gaz fren. Üstüne koyacak param yok maximum 2-3 lira koyup 25 lira civarında bir araba alabilirim.

Hayırlısı olsun diyelim hayırlısı olsun.

bende corsa cosmo almadan önce enjoy 1.3 easytronik sunrooflu alacaktım hatta test aracı da aynı senin aracı gibiydi onu hem arka koltukra hemde sürücü koltuğunda kullandım
arkada otururken sunroof da açıktı ve kapı kolunun ordan rüzgar geliyordu arabanın kaporta kısmından dolaşıp kağı açma kısmından rüzgar geliyordu ama rahatsız edici değildi
selçuk bu olay senin araçtada oluyor mu???

Resimden gözükmüyor ki hiç :) o bass pioneer champion series mi yoksa ?

bu haftada satılmazsa ilanı kapatıyorum zaten. hanım araba kullanmaya çok istekli ehliyeti var ama kullanamıyor. Aracı satıp Otamatik vitesli araba alma isteğim bu yüzden. Çarpışan araba gibi kullansın gaz fren. Üstüne koyacak param yok maximum 2-3 lira koyup 25 lira civarında bir araba alabilirim.

Hayırlısı olsun diyelim hayırlısı olsun.

al benden de o kadar.
benim hanım öğrendi ama cesareti toparlayamıyor yalnız çıkmıyor hep benle.
ben de hatim indiriyorum yanda zaten :)

3 sene sonra kısmetse astra j dizel otomatik.
o zamana kadar da öğrenecek bu gidişle..

bende corsa cosmo almadan önce enjoy 1.3 easytronik sunrooflu alacaktım hatta test aracı da aynı senin aracı gibiydi onu hem arka koltukra hemde sürücü koltuğunda kullandım
arkada otururken sunroof da açıktı ve kapı kolunun ordan rüzgar geliyordu arabanın kaporta kısmından dolaşıp kağı açma kısmından rüzgar geliyordu ama rahatsız edici değildi
selçuk bu olay senin araçtada oluyor mu???

eğer böyle birşey olsaydı dikkatimi çekerdi bende yok böyle bişey. sonroof u zaten tam modda açtığınızda 50 km nin üstünde çok rahatsız ediyor. Yarım yukarı şekilde kullanıyorum ben hep.

Bende kullandım ondan...Yüzey tipi sub. İyi performans göstermesi için açıkta yada büyük bi kutuda olması gerekiyormuş...Onun için pek tatmin etmemişti beni :)

Geri