CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi çerçevesi gri olunca tahmin ettim bide kendimde aynısından kullandım :) 307f 900 watt 300 rms :)

Bu sıralar forumda sık sık forumun hareketsiz olduğundan bahsediliyor sizce ne yapılmalı

Abi dalgacılar temizlenmeli...böyle bişey de olamayacağı için bu böyle gider...nerde işler düzgün ki bu forumda olsun...A diyorsun adam gidiyor ne kadar gereksiz şey varsa konuşuyor ilgisiz şeylere takılıyor...Böyle insandan ne bekleyebilirsin ki ?

Bende kullandım ondan...Yüzey tipi sub. İyi performans göstermesi için açıkta yada büyük bi kutuda olması gerekiyormuş...Onun için pek tatmin etmemişti beni :)

bendeki kutu en ufak boy ama portsuz. Portlu kabinlerde hatchbak araçlarda iyi ses alamazsın. Portsuz olduğu için kutu ufakta olsa iyi vurur. Tabi amfinin kaliteside çok önemli.

Abi dalgacılar temizlenmeli...böyle bişey de olamayacağı için bu böyle gider...nerde işler düzgün ki bu forumda olsun...A diyorsun adam gidiyor ne kadar gereksiz şey varsa konuşuyor ilgisiz şeylere takılıyor...Böyle insandan ne bekleyebilirsin ki ?

Ben bu durumu 3 ay kadar önce farkettimm

sonra hareket olsun diye aracımın videolarını çektim park sensörü hızlanma xenon far aydınlatma

sonra navigasyon çalışması yaptım onunda video gibi birçok şeyini ekledim

sonra da CoRsA TEAM başlığı açtım iyi ki de açmışsım en azından her türlü muhabbet edebiliyoruzz

Hangi anfimle kullandığımı hatırlamıyorum(3 anfi değiştim)...Ya jameson yada JBL anfiyle...Benim tarzım değildi biraz sertti basları öncesinde JBL kullanmıştım onun sesinin yerini tutmadı :)

Geri