CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu durumu 3 ay kadar önce farkettimm

sonra hareket olsun diye aracımın videolarını çektim park sensörü hızlanma xenon far aydınlatma

sonra navigasyon çalışması yaptım onunda video gibi birçok şeyini ekledim

sonra da CoRsA TEAM başlığı açtım iyi ki de açmışsım en azından her türlü muhabbet edebiliyoruzz
Bence yönetimde doymuş artık...Forumla ilgilenen yok...Mecburen forumda aynı şeyler konuşulacak...Ben gelirim sorarım öğrenirim daha sonra benden sonra gelen adam sorar bu seferde ben onun sorusunu cevaplarım...Millet aynı konuların açılmasından şikayetçi ama bu böyle olmak zorunda...Şimdi 1 tane sabit konu olsa altında birsürü soru sorulsa ben belkide aradığımı bulabilmek için benle ilgili olmayan birçok mesajı okuyacağım bunu kimse istemez...Ama corsa team gibi yada diğer konular gibi örneğin xenon için sabit konu açılsa ve gelen adam oraya direk yazsa ve sorusu orda tekrar tekrar sorulmuş olsa da cevaplansa o olabilir tabi...

OO Selçuk abinin arabayı parçalıyoz mu :) Millet sökmek için eleman lazımsa alet çantaları arabada hazır tekerlekli hırdavatçı gibiyim direk sökeriz 1 saatte arabanın iskeletini bırakırız :D

Ali abi bende farkettim senin çabanı sürekli bişeyler paylaşmaya canlandırmaya çalışıyosun ama bi kişiyle iki kişiyle olmuyor...Tüm forumda aynı zihniyet olmalı...Forumdaki gereksiz insanlar insanı siteden soğutuyor...

Abi kabinde port denilen şey yanında delik var ya 8-10 cm çapında bişey o işte...İstediğin bass tarzına göre değişir portlu portsuz...Ayrıca söylenildiği gibi küçük kabin kullanılacaksa portsuz tercih edilir bassı daha etkili almak için..

dediğin gibi yapacak pek bişey de yok farklı kişiler aynı araçlar aynı sorular bu böyle devam eder

Celil geç kaldın biz aracı parçalayıp dağııtk jant ve spoyler bende :)

Yani abi...Ne sorunlar değişiyor nede araçlar böyle gider bu...
Fevzi de yatar...İyi geceler kolay gelsin size...

Geri