CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
taner erbay satıyordu galiba bu üründen c ye uygun olmadığı için sonra pek takip edemedim direk ürünü satan kişiye sormakta fayda varr

Burak hocam destek olarak herkese combo jantı hediye ediyormuşsun

:D İyimiş Bizim arabaların arkalar kampana olduğundan istediğin jantı tak nafile..
O yüzden jant ne çok ince kollu ve aralıklı ne de çok kapalı olacak..Bence mevcut seçenekler gayet iyi ama corsa d jantı takanda var bence güzel durmuyor ne dersiniz
Şekil 1A
397520833pd.jpg

Arka kampanaları fazla dert etmeye gerek yok görüntü diskler var onlardan takıp o sorun ortadan kalkar bu corsa d jantı dediğin gibi c ye yakışmamış

ama selçuğun aracında ki jantı tek geçerimm

picture.php

40325851dcc.jpg

bu arada yukardaki combo jantı corsaya yakışır bence

Ali abi bu jant yakışırdı diycem 5 kollu tasarımı güzel fakat neden beğenmediğimi söyliyeyim.Kolların bijon kısmına dikat edersen çok dışarda yani sanki eski mercedes otobüslerin krom jant kapakları olur ya dışarı doğru çıkık onun gibi gözüküyor. bu yüzden sevmedim açıkçası..

Son düzenleme:
Arka kampanaları fazla dert etmeye gerek yok görüntü diskler var onlardan takıp o sorun ortadan kalkar bu corsa d jantı dediğin gibi c ye yakışmamış

ama selçuğun aracında ki jantı tek geçerimm

picture.php
Allah sahibine bağışlasın..
Ben Corsa da GSI jantını tek geçerim ...gerisi yalan
!CCNR!uwEGk~$(KGrHqN,!jcE0C6ZqCdOBNKcb4j7F!~~_35.JPG

!CB9JycQBWk~$(KGrHqIOKokE0fS6R!e2BNJjG1RV0Q~~_35.JPG

Son düzenleme:
Konuyu jantın dışına çıkarmak istemem ama. Corsa B'ye sitede satılan ön kaput amortisörünü takan oldumu hiç.

taner erbay satıyordu galiba bu üründen c ye uygun olmadığı için sonra pek takip edemedim direk ürünü satan kişiye sormakta fayda varr

Merhaba Arkadaslar,

corsa C icin malesef yok, keske olsa da bende getirtsem. zaten olsa su anda gözü kapali 20 tane sparis veririm, cünkü soran cok arkadas oluyor

gelelim yukardaki soruya, corsa B sparis veren olmadi, ama Corsa A icin mdgencer arkadasimiza sparis verdim ve teslim ettim. daha sonra konuya resimleri eklemedi, nasil oldu nasil durdu bilmiyorum aracta.

ama söyle bir aciklama getireyim, su ana kadar site ici veya disi 100 ciften fazla verdim, 2 arkadas haricinde (o iki arkadasada gereken destek ve gerekenler yapilarak yinede yardimci oldum ve sikintilarini giderdim) kendime bir astra F de 1,5 sene ve astra G de 1 seneden fazla kullaniyorum. sikinti olmadi. olsada yardimci olurum zaten.

birde söyle birsey var, ürün cok kötü olsa, 3-5 ay sonra cöp olsada, alti üstü 50 liralik bir ürün. ömür boyu kullancaksiniz diyede birsey yok. olduda patlarsa, yine yardimci olurum veya cöpe atsanda 50 liralik bir malzeme sonucta.

ben rahatligini yasadigim icin sitedeki arkdasalarada tavsiye ettim, aldilar ve rahatligini, sikligini ve farkliligini yasadilar ve yasiyorlar.

isterseniz konuya bir göz atin 20 sayfadan sonra araclarina takan arkadaslarin yorumlari var, resimleri var. bir bakin, karar yine sizin

arkadaşlar bugün sizin için resimleri çektim. Ali gördüğün gibi bagaj 30 cm basta kullanabileceğin en ufak kutuyla bile ölüyor. :rolleyes:

19012011033e.jpg

19012011034.jpg

19012011035.jpg

19012011036.jpg

19012011037.jpg

Geri