CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler abi resimler için fakat ovallerin önünü neden kapladınız ki? Ayrıca oda baya büyük bass gibi sanki? Subwooferin modeli 307f değil sanırım kenardaki etleri daha kalın bu 307 d4 olabilir...

Bass işini bende vurguluyarak söylüyorum bagajı öldürüyor diye en küçüğü de olsa sıkıntı bizim bagajlar küçük diye ama dinleyen yok vala :D

Son düzenleme:
selçuk dediğin gibi bagaj da yer kalmıyor sende 2 bas var galiba birimdf ye bağlı heralde

kutulu bas mdf nin üzerine yerleştirimez mi???

[URL=http://www.yukle.tc]
6677adsiz.JPG
[/URL]

abi şeklini çizdiğin gibi olmaz...Ama ses sistemi ile uğraşan bi yere yaptırırsın prof. ses sistemleri gibi yanlardan 2 tane olur içeri doğru bakar...Belki o zaman olabilir...Çizdiğin şekliyle hem yerinde durmaz çok sallar orayı hemde aşırı derecede çirkin durup görüntüyü de kapatır...

Teşekkürler abi resimler için fakat ovallerin önünü neden kapladınız ki? Ayrıca oda baya büyük bass gibi sanki? Subwooferin modeli 307f değil sanırım kenardaki etleri daha kalın bu 307 d4 olabilir...

Bass işini bende vurguluyarak söylüyorum bagajı öldürüyor diye en küçüğü de olsa sıkıntı bizim bagajlar küçük diye ama dinleyen yok vala :D

307d4 de olabilir tam bilmiyorum. Ovaller dışardan dikkat çekmesin diye mdf yi kaplatmıştım.

selçuk dediğin gibi bagaj da yer kalmıyor sende 2 bas var galiba birimdf ye bağlı heralde

kutulu bas mdf nin üzerine yerleştirimez mi???

yerleştirilir tabiki ama ses almak için kutu şart. mdf üzerindekiler oval 16x9 3 yollu hoparlör

Son düzenleme:
sistem yaparsam bagaj yerine başka yerleri değerlendirimem lazım olacak

Ali abi siz alacaksınız 4 tane piooner oval arka pandizota böyle bi parça kestirip döşeteceksiniz koltuğun arkasına da 1 anfi ses on numara olur...Tabi ben gümbür gümbür bas duymak istiyorum derseniz bilemem...

Selçuk abi bu koltukların arkası anfiyi taşıyacak kadar sağlam mı? Ben bakmıştım acaba buraya olur mu diye pek gözüm tutmamıştı... Vida falan atınca zedelenecek birde...

2005 opel corsa c 1.3 cdtı enjoy sport

hep yapabılsekde böyle yapsak arkadaşlar, böyle on numara olur valla

Ali abi siz alacaksınız 4 tane piooner oval arka pandizota böyle bi parça kestirip döşeteceksiniz koltuğun arkasına da 1 anfi ses on numara olur...Tabi ben gümbür gümbür bas duymak istiyorum derseniz bilemem...

Selçuk abi bu koltukların arkası anfiyi taşıyacak kadar sağlam mı? Ben bakmıştım acaba buraya olur mu diye pek gözüm tutmamıştı... Vida falan atınca zedelenecek birde...

gayet sağlam kardeşim. Zedelenme olmuyor merak etme attığın ufacık bir vida belli bile olmaz.

2005 opel corsa c 1.3 cdtı enjoy sport

Ben Corsa da GSI jantını tek geçerim ...gerisi yalan
!CCNR!uwEGk~$(KGrHqN,!jcE0C6ZqCdOBNKcb4j7F!~~_35.JPG

!CB9JycQBWk~$(KGrHqIOKokE0fS6R!e2BNJjG1RV0Q~~_35.JPG

kesınlıkle bu jantlarya, bunlardn iyi durumda çıkma faln bulskda alsak ya:)

Geri