CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese iyi forumlar ben corsa team da yeni dolasmaya basladim inanilmaz hosuma gitti corsam yok hatta arabam yok ama corsayla ilgili bircok (butun) bilgileri buradan takip edebilicem tabikide izninizle :)... ayrica dolasirkende bi corsa c gozume gitti hatirladigim kadariyla daha oncede gormustum 35 AT 5794 plakali o muhtesem corsa c kimindir acaba cok guzelmis beee allah nazardan kazadan saklar umarim... (tabikide tum arac sahiplerini allah kazadan beladan korusun)... saygilarimla...

murat hoş geldin senin dediğin araç selçuğun aracı galiba şentürk 35

ve şu ara satılık 23.000 tlye

bu arada corsa c lerde bagaj lambası her model de varr eğer bir operasyon görmediyse

senturk35 abimizin arabasiymis sanirim... hic degilse gururlandim ya boyle bi corsanin sahibiyle soyadlarimiz ayni olmasi... :D

abi elin nası giriyo oradan ben 3 parmağımı zor soktum kontrol etmek için. :D
Daha önce sende de aynı sorun varmış sanırım nete yazdım "corsa c bagaj aydınlatma" diye direk opelim.net senin konu çıktı :D Özel mesaj atacaktım hızır gibi yetiştin :D Ben o boşluğun ne olduğunu çözememiştim ama babam arka hoparlörlerden cızırtı geldiği için aracı elektronikçiye götürdüğünde söylemişler...Acaba farklı yerlerden mi bahsediyoruz...Ben elimi soktum hoparlörlerin soketini söküp anfi çıkışı dönüştürücüye ordan giriş alıp denedim...O boşluk değil mi ?

murat hoş geldin senin dediğin araç selçuğun aracı galiba şentürk 35

ve şu ara satılık 23.000 tlye

bu arada corsa c lerde bagaj lambası her model de varr eğer bir operasyon görmediyse

evet ali abi gordum 23.000 tl ye satilikmis valla turkiye standartlari icin cok guzel bi rakam bence... gorunum cok guzelmis ya gercekten cok abartmiyomusun diyenler olcak ama corsa c yide bu derece guzel gormek herhalukarda alkisi hakediyo

Şüphelenmeye başladım şimdi...Bizimde çamurluklardan falan oynanmış olmasın...Araç full orjinal ama..

bagajın sol tarafında kalıyorr

arkadaşlar bugün sizin için resimleri çektim. Ali gördüğün gibi bagaj 30 cm basta kullanabileceğin en ufak kutuyla bile ölüyor. :rolleyes:

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 73KB.
19012011033e.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 78KB.
19012011034.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 88KB.
19012011035.jpg

evet ali abi gordum 23.000 tl ye satilikmis valla turkiye standartlari icin cok guzel bi rakam bence... gorunum cok guzelmis ya gercekten cok abartmiyomusun diyenler olcak ama corsa c yide bu derece guzel gormek herhalukarda alkisi hakediyo

Kesinlikle arabanın hakkını vermiş tam tadında :)

Geri