CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapınca bi yardım et benimde ihtiyacım var :)

senin konuyu gördüm heralde yapmıştır şimdiye kadar dedim 8. ayda falan açılmış sanırım konu :)
Eve gidince aklımda fikir çok ta soğuktan hiçbişey yapamam gibi geliyor...

Ali abi pek de önemsemedim aslında bagajla fazla işim olmadığı için...Set güzelce döşense aydınlatmada verilse iyi olur aslında...Anfimin ışıkları mavi ona uygun en iyi mavi gider yine...Artık ne zamana yaparım bunu bilinmez :)
Zahmetli olmasa döşemeler sökülür de çok zahmetli o kısmı çıkarmak...Söksek ordaki hoparlörlere de el atardım...

efe senin dikiz aynanın altında lamba var değil mii????

galiba bu lamba vites kolunu aydınlatıyorrr

kendim sökmeye kalkıştım ancak sonradan gözümde büyüdü bıraktım onun için.. aracın bakımı yaklaşıyo, servise gittiğimde söktürürüm artık..

fevzi xetec vecta 200.4.4 nasıl bir anfidir.
işimi görür mü? bi bass belki sonra bi takım comp için.

Güzel anfi abi en azından jameson,alpin benzeri anfilerden daha iyi...Bende zamanında çok araştırmıştım...Bunun 6 çıkışlı olanı var uzun bişey ondan alacaktım paraya kıydım JBL aldım :) Bu anfi işini görür 1 sub 2 hoparlör hatta 1 sub+4 hoparlör şeklinde de kullanabilirsin...Böyle kullanınca anfiyi biraz yorar sadece...

harun bası yukardaki foto gibi yan tarafa koyarsan süper olur hatta anfi de oraya biryere sığarsa tamam olurr

Güzel anfi abi en azından jameson,alpin benzeri anfilerden daha iyi...Bende zamanında çok araştırmıştım...Bunun 6 çıkışlı olanı var uzun bişey ondan alacaktım paraya kıydım JBL aldım :) Bu anfi işini görür 1 sub 2 hoparlör hatta 1 sub+4 hoparlör şeklinde de kullanabilirsin...Böyle kullanınca anfiyi biraz yorar sadece...

eyvallah 15 gün daha satılmazsa bi pazarlık yaparız.
yanlız selçuk un fotolara baktım benim küçük dediğim ondan galiba. :)
portsuz olsun çok fark eder mi ?

Geri