CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa d'nin tamponunu c'ye taksam nasıl olur sizce? :D

Portsuz bassları sert vurur...

Ayrıca o anfinin sıfır fiyatı 140 tl civarlarında...Her zaman için sıfır almak daha mantıklı başın ağrımaz...yani en azından 40 tl için ikinci el aldığına deymez...Satan kişide haklı o özellikteki anfiyi daha ne kadar ucuza verebilir ki birde o var...

harun bası yukardaki foto gibi yan tarafa koyarsan süper olur hatta anfi de oraya biryere sığarsa tamam olurr
o mühendislik ve döşeme corsaya çok. tak çıkar benim prensibim. biz 2 kişi olduğumuzdan arka koltuğu bagaj gibi kullanıyorum zaten.

Portsuz bassları sert vurur...

Ayrıca o anfinin sıfır fiyatı 140 tl civarlarında...Her zaman için sıfır almak daha mantıklı başın ağrımaz...yani en azından 40 tl için ikinci el aldığına deymez...Satan kişide haklı o özellikteki anfiyi daha ne kadar ucuza verebilir ki birde o var...

ben 175 biliyodum piyasaya bir bakarım 140-150 ise bası da alırsam montajı ücretsiz yaptırırm dediğim gibi ay başında artık.

Son düzenleme:
hangi M3 ün tamponunu e46 mi e90 yı mı takayım? :D
Bu senin araçtan beklediğin performansa bakar :D Uçup uzaklara yolculuk mu yapcaksın yoksa ülke içinde mi uçacaksın ona göre değişir seçim :) O tamponlardan birini takıpta uçmamak olmaz şimdi :D

celil 1.0 araca daha ne yapcan bilmiyorum ki ben şu aracın güncel fotoları var mı merak ettim

Son düzenleme:
Geri