CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi mesaj attığın adama gönderdiğin mesaja bak eğer yanındaki mektup işareti açık çıkıyosa bilki açmıştır mesajı ciddiye almamış cevap bile yazmamıştır :)

http://urun.gittigidiyor.com/XETEC-...Hoparlor-Amfisi-4CH_W0QQidZZ32811989#aciklama

138.50 :)

Ses sistemine ayıracağın bütçe nedir? Ayrıca hiç olmazsa araçta 4 oval ve 1 anfi olması gerek yada 2 oval 1 sub ve 1 anfi...Kesinlikle tavsiyemdir dinlediğiniz müzikten zevk alacaksınız...Ben sistemsiz bindiğimde müzik tat vermiyor araba sanki bomboş gibi oluyo nasıl bi duyguysa artık :)

nette ilan ve ürün bulma üstüne ali ve fevzi nin üstüne tanımıyorum. iyiki sizleri tanıyorum.

fevzi abicim ben önden bi anfi bas alayım sonra devam edeceğim ihtiyaca göre. biraz okudum başka forumda arkaya yapılan yatırım gereksiz diyorlar ovaller için. eğer ihtiyac olursa 16 lık comp alırım. belki..

nette ilan ve ürün bulma üstüne ali ve fevzi nin üstüne tanımıyorum. iyiki sizleri tanıyorum.

fevzi abicim ben önden bi anfi bas alayım sonra devam edeceğim ihtiyaca göre. biraz okudum başka forumda arkaya yapılan yatırım gereksiz diyorlar ovaller için. eğer ihtiyac olursa 16 lık comp alırım. belki..

teşekkür ederim net te genelde sahibinden e opelimde dolaştığım için alıştım diyelim iyi dileklerin için teşekkir ederim

Madem arkaya yapılan gereksiz neden herkes bunu yapıyor abi? Çok araştırdım uygulamalı da şahit oldum...Benim ilk setim anfi ve sub idi...Ne biliyim anlamam etmem lise zamanı para biriktirip aldım..Ne marka bilirim ne bişey...Taktırdık tamam bass var ses değişti ama bu seferde çok kuru geliyor sadece güm güm vuruyor...tuttum o zaman 30 TLye jameson oval aldım...Dedim ya marka kalite bilmiyorum kendimce hoparlörü takınca olur diyorum :) Ne biliyim ben onlardan o kadar adi ses çıkacağını...Sonradan kafa basmaya başladı önce wooferi değiştim...(Bu arada bunları uyguladığım araç 2004 Doblo 1.9 JTD idi :) ) Woofer JBL oldu...Baktım yine bişeyler eksik sesi açıyosun çorba oluyor arkadan sadece pat pat bass vuruyo...O zaman dedim yine yanlış yaptık gittim kayseriden ikinci el Pioneer oval buldum taktım ve istediğim sese yakın bi ses aldım...Sonra o pioneeri de sattım...JBL komponent aldım Yeni seri pioneer aldım...Anca şimdi güzel bi ses yakaladım(bu bile tam değil)...Sadece bass takviyesiyle olmuyor...

fevzi şimdi bir set yapsak anfi bas ve tweter olacak

en uygun fiyatlarla ne alırsın ürün ve fiyat olarak ne çıkartırsın ????

sana günün sorusu işte konunun özetii Harunu fazla zorlamayalım

Not: Aldığım sattığım zamanlar farklı olabilir kısaca özetlemeye çalıştım sadece :)
Bass olarak;
1 boschmann sub
1 pioneer sub
1 jbl gt4-12
1 jbl gt5-12 geçti elime(en son bu var)

fevzi şimdi bir set yapsak anfi bas ve tweter olacak

en uygun fiyatlarla ne alırsın ürün ve fiyat olarak ne çıkartırsın ????

sana günün sorusu işte konunun özetii Harunu fazla zorlamayalım

Abi iyi güzel diyosunda bütçe ve ilerisi için ne düşündüğü önemli...Sadece oval ve bass mı kullanılacak yada ilerde 1-2 takım hoparlör daha ekleme gibi bişey düşünür mü bunlar önemli..
Sadece anfi ve bass ve ilerde 1 takım comp. yada oval düşünüyorsa...Jameson anfi tercih edebilir yada xetec (uygun ve sıfır olarak)...Woofer olarak JBL bence kullandıklarım arasında...Birde küçük bi kabin alır portsuz istediği tarzda...

Bu senin araçtan beklediğin performansa bakar :D Uçup uzaklara yolculuk mu yapcaksın yoksa ülke içinde mi uçacaksın ona göre değişir seçim :) O tamponlardan birini takıpta uçmamak olmaz şimdi :D

:D yok yaw baktım yakıştıramadım m3 tamponlarını corsaya hem uzunluklar tutmuyor..Amaç uçmak kanatlar yolda :)

celil 1.0 araca daha ne yapcan bilmiyorum ki ben şu aracın güncel fotoları var mı merak ettim

Ali abi güncel foto yok pek bir değişiklik de yok zaten makinada kaput altı çalıştım baya bi ama olmadı.Özel hava filitresi borusu pipercross viper flitre ile kullanıyorum. Emme manifoldu yapalım dedik yaptık yağ yakalama tankı bile aldım ama araca göre dereceli egzantrik sert yaylar bulamadık chipliyecek bir baba yiğtte çıkmadı ve yattı proje.. Headers kat iptali komple düz boru yapalım dedik malzemeler aldık denizlide yine yapabilecek baba yiğit adam çıkmadı bendede lift olmadığı için söküp kendim yapamadım ve yattı.. Yani yeni birşey yok benim arabada parçaları topluyorum ama ya takabilecek adam çıkmıyor yada parcalar eksik kalıyor..Biraz Görüntüde değişiklik yapmak istiyorum artık motor kısmına cok para harcadım olmadı bende görüntüye geçeyim dedim...

Geri