Abi mesaj attığın adama gönderdiğin mesaja bak eğer yanındaki mektup işareti açık çıkıyosa bilki açmıştır mesajı ciddiye almamış cevap bile yazmamıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
http://urun.gittigidiyor.com/XETEC-...Hoparlor-Amfisi-4CH_W0QQidZZ32811989#aciklama
138.50
Ses sistemine ayıracağın bütçe nedir? Ayrıca hiç olmazsa araçta 4 oval ve 1 anfi olması gerek yada 2 oval 1 sub ve 1 anfi...Kesinlikle tavsiyemdir dinlediğiniz müzikten zevk alacaksınız...Ben sistemsiz bindiğimde müzik tat vermiyor araba sanki bomboş gibi oluyo nasıl bi duyguysa artık
nette ilan ve ürün bulma üstüne ali ve fevzi nin üstüne tanımıyorum. iyiki sizleri tanıyorum.
fevzi abicim ben önden bi anfi bas alayım sonra devam edeceğim ihtiyaca göre. biraz okudum başka forumda arkaya yapılan yatırım gereksiz diyorlar ovaller için. eğer ihtiyac olursa 16 lık comp alırım. belki..
nette ilan ve ürün bulma üstüne ali ve fevzi nin üstüne tanımıyorum. iyiki sizleri tanıyorum.
fevzi abicim ben önden bi anfi bas alayım sonra devam edeceğim ihtiyaca göre. biraz okudum başka forumda arkaya yapılan yatırım gereksiz diyorlar ovaller için. eğer ihtiyac olursa 16 lık comp alırım. belki..
fevzi şimdi bir set yapsak anfi bas ve tweter olacak
en uygun fiyatlarla ne alırsın ürün ve fiyat olarak ne çıkartırsın ????
sana günün sorusu işte konunun özetii Harunu fazla zorlamayalım
Bu senin araçtan beklediğin performansa bakar Uçup uzaklara yolculuk mu yapcaksın yoksa ülke içinde mi uçacaksın ona göre değişir seçim O tamponlardan birini takıpta uçmamak olmaz şimdi
celil 1.0 araca daha ne yapcan bilmiyorum ki ben şu aracın güncel fotoları var mı merak ettim