CoRsA TEAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selçuk Yüksel ne yapıyor sesi soluğu da çıkmıyor forumada pek takıldığı yok ne yapar ne eder görüşebiliyormusun özledim keratayı

Selçuk istersen kendi imzama ilan linkini ekleyim nede olsa ben heryere mesaj yazıyorum belki birinin dikkatini çeker

bu arada evet farkettim yüksel başta olmak üzere bir çok kişi foruma küsmüş gibi

celil 1.0 sat bence 1.7 al chiple sırtın koltuğa yapışsın derimm

Valla abi 1.7 değilde kaç ay önce c20xe almıştım değiştirecektim motoru gına gelmişti ama ne varki nasip değilmiş blok çatlak çıktı geri verdim... Dedim ben bu motordan kurtulmıyacam heralde bari üzerinde biraz uğraşayım ama oda olmadı. Şu sahibindendeki 1.8 e göz koydum şu aralar ama araç bariz kazalı gibi direk proje aracı yapacam...

Selçuk istersen kendi imzama ilan linkini ekleyim nede olsa ben heryere mesaj yazıyorum belki birinin dikkatini çeker

bu arada evet farkettim yüksel başta olmak üzere bir çok kişi foruma küsmüş gibi

olur ali iyi olur. Pazar gününe kadar satıldı satıldı yoksa satmıyacağım zaten.

Bizde ekleriz linki imzaya istersen :) boş zaten şimdilik imza :D Gerci zaten forumda olanlar arabası olanlar o da ayrı bi konu...Dışardan bakanlardan denk gelen olur belki..

Sahibindendeki araçta gsi jantıda yok. Tüm Albenisi kaçmış aracın. sol tarafta kapı rengiyle arka tarafın rengi tutmuyor.

Önden çekim yok acaba farlar merceklimi? Sözümü geri alıyorum fiyat uygun değil eğer bunlar eksikse.

Geri