Combo 1.3 CDTİ. Opet'ten fulledim depoyu. Full şehir içi kullandım 720 KM.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç lıtre benzın alıyo efe senın depo. yanı ışık yanına full kaç lıtre alıyo. depon 40 lıtre onu bılıyorum. bide 1 depoyla ortalama kaç gun ıdare edebılıyosun. benım gıbı ogrencı arkadaslar ayda benzıne ne kdr masraf edıyor mrk edıyorum
dediğim gibi, 3bin deviri geçmezseniz büyük ihtimalle şuan yaptığınız km.den en az 50km. farkeder.. nasıl kullandığınızı bilmiyorum, ondan pek yorum yapamıyorum..
bende bu Corsa C'den önce, Corsa B vardı.. hiç sakin kullanmıyordum onu, ve 400km. yaptığında seviniyordum az yaktı diye.. ama bu aracı yeri geldiğinde hızlı kullanıyorum, ve öğrenci olduğum için benzin derdiyle uğraşmamak amacıyla 3bin deviri geçmiyorum..
haklısın o konuda bırde akıllı uslu gıtmene fırsat vermıyorlarkı ya arkadan selektor yapar ya artıstlık yapar gıder bunlar kanıma dokunuyorankara düzlük. yollar genış trafıgı ıstanbula gore çok az. boyle dusunmelısın mevlut. bende hondam la 500 km yı goremıyorum 1 depoya.. 43 litre. ama sehır dısından adamlar 600 -650 km lerden bahsedıyorlar.
kaç lıtre benzın alıyo efe senın depo. yanı ışık yanına full kaç lıtre alıyo. depon 40 lıtre onu bılıyorum. bide 1 depoyla ortalama kaç gun ıdare edebılıyosun. benım gıbı ogrencı arkadaslar ayda benzıne ne kdr masraf edıyor mrk edıyorum