Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fabrika verisini yakalayamadık daha 50.000 oldu :D

Ş.içi 600km'yi geçemedik bu aralar 550km. 42lt mazotla

97 Corsa GSI net ve kesin hesaplamamakla birlikte 30-32 kuruş yaktığını söyleyebilirim ş.i.

Saygılar...

ilan konusunda

Arkadaşlar meraba. Ben matrax marka opel astra g spor helezon almıştım. Aracımı sattığım için üzerinden çıkardım. Şimdi bunu satmak istiyorum. Ancak sitede ilanı nerede koyacağımı bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar meraba. Ben matrax marka opel astra g spor helezon almıştım. Aracımı sattığım için üzerinden çıkardım. Şimdi bunu satmak istiyorum. Ancak sitede ilanı nerede koyacağımı bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Forum kuralları gereği önce kendini tanıtmalıydın.Zira tanıtmayan üyelerin mesajlarının silineceğini konularının kilitleneceğini vatandaşlar gayet açık ve net bir şekilde yazmış.Bende senin gibi yeniyim ve bunları yaptım.

Konuyu http://www.opelim.net/forums/forumdisplay.php?f=37 bu linke açabilirsin ancak dediğim gibi konunun sonunun ne olacağı malum.

Saygılar...

Vallaha arkadaşlar ( abiler , ablalar ) ben aracı sattım gerçi ama yazmak istedim. Ben çok yumuşak kullanan biriyim. Kesinlikle zorlamam 120 görmem uzun yolda falan. İlk aldığım zamandan sattığım zamana kadar şehir içi 680 km geçemedim :S uzun yolda harika sizin dediklerinizi yakalıyor hemen hemen bir Depo ile Denizli merkeze gittim 960 km falandı yanlış hatırlamıyorsam :S ev aldık diye biraz nakit sıkıntısı çektim aracı alıcısı vardiye sattım :( çok üzüldüm ama ihtiyaç bitmiyor durumu biraz düzelteyim sizin araçlardan birine talibim :) çok ciddiyim

krdes benım cdtı 140 -150 lıra arası yakıyo 44 lıtrede 900 km cok rahat yapabılıyrum.....

corsa c 1.4 benzin comfortum 310 civarı yakıyor

1 depoyla 500 km yaptım anca :D genelde ekonomik kullanıyorum 3000 rpm pek geçmiyorum

açık hava filtresi var çok arada basıyorum.

Son düzenleme:
şehir dışı hiç yapmadık ama 17 lik Çelik jant var 200 kuruş yakıyor şehiriçinde normal mi dizel 1.3 corsa c.

Geri