Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar meraba. Ben matrax marka opel astra g spor helezon almıştım. Aracımı sattığım için üzerinden çıkardım. Şimdi bunu satmak istiyorum. Ancak sitede ilanı nerede koyacağımı bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar meraba. Ben matrax marka opel astra g spor helezon almıştım. Aracımı sattığım için üzerinden çıkardım. Şimdi bunu satmak istiyorum. Ancak sitede ilanı nerede koyacağımı bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Forum kuralları gereği önce kendini tanıtmalıydın.Zira tanıtmayan üyelerin mesajlarının silineceğini konularının kilitleneceğini vatandaşlar gayet açık ve net bir şekilde yazmış.Bende senin gibi yeniyim ve bunları yaptım.
Vallaha arkadaşlar ( abiler , ablalar ) ben aracı sattım gerçi ama yazmak istedim. Ben çok yumuşak kullanan biriyim. Kesinlikle zorlamam 120 görmem uzun yolda falan. İlk aldığım zamandan sattığım zamana kadar şehir içi 680 km geçemedim :S uzun yolda harika sizin dediklerinizi yakalıyor hemen hemen bir Depo ile Denizli merkeze gittim 960 km falandı yanlış hatırlamıyorsam :S ev aldık diye biraz nakit sıkıntısı çektim aracı alıcısı vardiye sattım çok üzüldüm ama ihtiyaç bitmiyor durumu biraz düzelteyim sizin araçlardan birine talibim çok ciddiyim