Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazı arkadaşların araçları fabrika verilerinden bile az yakıyor:)

Beni kastediyorsanız görüyorumki İzmirdesiniz isterseniz kanıtlayabilirim istediğiniz zaman istediğiniz yerde.Fullerim depoyu sıfırlarım kapağada sizin istediğinz şekide bir sticker yapıştırırız benım temın edemıyecegım bittiğinde sizide çağırırım alırken görürsünüz ;)

Halbuki buna gerek yok beni tanıyan tanır yalan söyleyecek birisi değilim ki bunu size teğit edebilecek izmirden en az 5 kişi çıkar bizzat kendileride şahit buna ;)

Tabii eğer bana diyorsanız şayet dediğim gibi teklifim geçerli ;)

:good::good::good::good:

Size birşey diyemeyeceğim bir yorum yazmadıgınızdan ama beni kastediyorsanız şayet gerekli açıklamayı yukarıda yaptım ;)

:D Çağrı kızma seni kastetmedim.
Senin araçla ilgili baya önce mesajlaşmıştık.Az yaktığını söylemiştin.buluşmada tanışır gezeriz zaten sorun yok ;)

:D Çağrı kızma seni kastetmedim.
Senin araçla ilgili baya önce mesajlaşmıştık.Az yaktığını söylemiştin.buluşmada tanışır gezeriz zaten sorun yok ;)

Tamamdır abi ;)

Yok ben sen direk bazı arkadaşlar dediğinde bende arada olunca acaba banamı dediler dedim bende bir aart niyetle söylememiştim zaten,görüşmek üzere.

en son 40 litre benzin aldım, ışık yanıp sönüyorken... 3,62 TL / litre olarak 144,8 TL yapıyor...

40 litre ile 540 km yaptım ( çoğunlukla şehir içi kullanım ) bu da 100 km de 7,4 litre yapar, ya da km de 0,268 TL...

1.3 CDTI Corsa C ile en son benzin zamlarıyla birlikte şehir içi 0,15 TL yakıyorum. Çok yaktığımı düşünüyordum ama sizin değerleri görünce gayet iyi yaktığımı anladım. :] Ama kendimi zorlarsam 0,13'e kadar inebilirim sanırım. Şimdi kış olduğu için klima filanda açık oluyor. :]

umutun corsa benzinli 1.4 dü sanırım...
benim corsa da 1.7 dti zamdan sonra normal motorinle şehir içi km de 15 krş yakıyor... ama hava çok soğukken birde gün içi bir kaç kez araçla çıkınca yani motor soğuyup tekrar çıkınca 16 17 kuruşu buldu... agresif kullanmam bahçelievler m köy arası 8:45 9:10 arası gider akşam 5:30 6:00 arası evde olur trafiğe yakalanmam araç hiç durmaz arada mecbur trafik saati iş çıksada yan yol ara sokak vs ile durkalkları azaltır ve bu şekilde bir depo ile ş içi 850 yaptığımı bilirim. yukarda 1000 yapan arkadaşlara hiç şaşmamak gerek... bugün c3 ile izmite gittim geldim tam 220 km 25 (tam rakam 26.14 tl falandı sanırım) tl yaktım araç bakımlı ise agresifte gitmiyosan gaza yeterince az basarsan karaında gidersen inanılmaz km ler yapmak zor değil...
(yalnız tem gibi yolda çok sıkıcı oluyor hatta yanımdaki arkadaş dönüşte uyudu kaldı:) max hızım 128 idi oda sollamada ortalama 82) boğaz köprüsü dahil yol boş ve akıcıydı a zade sapağı köprü üstü 95 ile geçtim )

Son düzenleme:
aracım 1.2 LPG'li şehiriçi hususi arkadaşın isteği üzerine 20tl gaz alıp 12 civarı sabaha kadar dolaştık izmiri , gerçi gece ne durkalkı diyeceksiniz ama arkadaş az yakıyor iddiasını çürütmek amaçlı boş yolda düzenli aralıklarla durkalk yaptı hatta bayraklıya girdik hususi ki bayraklıyı bilen bilir daracık sokaklar sürekli durkalk vs. karşıyaka alsancak konak üzerinden inciraltı ordan havalimanı çevresinde 3 turdan sonra tam 150kmde gaz bitti ki gayette gündüz kullanımı durkalkı simüle ederek kullandık sonuç 130 kuruş gazıda 1.98 almıştık arkadaş hatta aracımı kendisi kullandı.

benım corsa da yazın ızmıre gıderken km de 09 kuruş yakıyordu. bu ızmır de bısey var :)

yazın daha az yakıyo zaten sıcak havada. birde izmir aşağıda ya yokuş aşşşaaaaa yani melih:)

Geri