Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaç lıtre benzın alıyo efe senın depo. yanı ışık yanına full kaç lıtre alıyo. depon 40 lıtre onu bılıyorum. bide 1 depoyla ortalama kaç gun ıdare edebılıyosun. benım gıbı ogrencı arkadaslar ayda benzıne ne kdr masraf edıyor mrk edıyorum :)

Arkadaşım başka forumda da yazdım. Bir yanlışlık vardır inşallah ama 0 km aracım 500küsür km yaptı 150 lirayla 1.3 dizel.

1.3 CDTİ 135 liraya deposu doluyor. Şehirler arasında 1000 km üzerine çıkıyorum.
Şehir içi - dışı 900 km civarında yapıyor.

benım arac 50 tl ile normal kullanımda 150 km falan gidiyo sanırım 30 kurusa denk gelıyo ama aracım biraz yüklü 18 jant var buda yakıtı baya arttırıyor 1,4 90 bg

1.3 CDTİ 135 liraya deposu doluyor. Şehirler arasında 1000 km üzerine çıkıyorum.
Şehir içi - dışı 900 km civarında yapıyor.

şehir içi 900 mü Mükemmel demek Çok Abes olur...... O araç dünyada Tek sanırım... hatta sanmıyorum TEK :D:kop:

bende corsa d 1.2 benzinli var yazın ailecek istanbuldan izmire gittik peder ortalama 100 le full depoyla 800 km yapdı yanlıs hesaplamadıysam km de 187 krş yapıyo ama sehır ıcını hesaplayamadım. hesaplıyan varmı 1.2 benzınlı corsa d nın sehır ıcı nekdr yakıyo ?

şehir içi 900 mü Mükemmel demek Çok Abes olur...... O araç dünyada Tek sanırım... hatta sanmıyorum TEK :D:kop:

Aracın motoruna bağlı fakat bugun benımde bu depom bitti sürekli şehir içi hiç şehirlerarası kullanmadım ve defalarca trafikte kaldım iş çıkışında.Ama açıkçası çokta agresif kullanmadım 905 km deyken yakıt aldım ve henuz yanıp sönmeye başlamamıştı 1.3 cdti corsa d lerde bu söz konusu ;)

Yazın 2 kişi bagaj agzına kadar dolu klima sürekli açık tempolu şekilde antalyaya gittim antalya izmirden 460 km kadar,ondan sonrada antalyada (yazın trafiği bilen biliyor sadece ışıkların bile çoğunda 90-120 sn. beklersiniz.) kullandım o depomla tam 1000 km de iken yakıt almıştım.Daha önce dahada üstüne çıkmıştım ankaraya giderken..

Yani demem o ki araç dünyada tek değil başka örnekleride var hatta çok örneği var biriside benim aracım :)

bir depoyla şehir içi en fazla 580 km gidiyorum. benim 1.7 dtı cok yakıyor .acaba 1.7 cdtı daha mı az yakar ?

bazı arkadaşların araçları fabrika verilerinden bile az yakıyor:)

Geri