bizde 1,3 cdti combo var 20 ykr yakıyor.20 tl ye 100 km falan gidiyor.dizel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi ben bişey merak etmek istiyorum aracım corsa d 1.4 90hp cosmo model. 16" jant ve düşük hava lastiklerle kullanırım her daim. Ama nedense birçok 1,6 araçtan fazla yaktığını gördüm. yol bilgisayarında 100km de 8,8lt yaktığını gösteriyo. Hızı sabitlediğimde anlık tüketim 5-7 lt arası değişiyor fakat hafif gaza dokunmamla 9larda geziyor sürekli. Aracım 24bin km de sizce bu normal mi arkadaşlar
Bugün tekrar hesapladım. 1 depo benzinle. (156 lira) 150 km si şehir dışı olmak üzere 490 km yol gidebildim. Opel corsa 1.2 enjoy. 2009 model.
corsa c 1,3 cdti kullancısıyım. geçen hafta izmire gittim. depoyu fulledikten sonra 100 km bursada şehir içi ve 350 km gibi izmirde şehiriçi yol yaptım. ilaveyle birlikte tam 200 tl lik mazotla 1477 km yol yaptım. 0,135 TL gibi bi rakama tekabül ediyor ki, 80 yada 90 km sabit hız değil, uzun yolda kullanımda bile 100 ün altına hiç düşmedim. bence çok çok ekonomik.
Son zamlardan sonra benımde km de 0.140 civarları yakıyor...
Şu hale bak aracı aldıgımızda 0.105 civarlarında gezerdi şimdi ki hale bakın birde.