Corsacılar aracınız ne kadar yakıyor ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çağrıcım c kasa d den daha çok yakıyor. Ben bu aralar 18-19 kuruşlardayım.

Şehir dışı 15 in altına düşmüyor.

abi kesinlikle d kasa daha az yakıyor..yanlışın var 75 hp olanlardan bahsedıyorum ama 90lık dedgın gıbı fazla yakıyor..

Yakıt benım ıcın cok cok onemli zamanında arastırmalarımdada d nin daha az yaktıgını saptamıstım D almakla sanırım iyi ettim çünkü öyle böyle değil baya km yapıyorum...

kardesım sen sehır ıcı cok kullanıyosun bıde arada gazlıyosun 140 cok normal..bı uzun yola gıt ozaman bıdaha km tut 130 lara dusersın

hesaplamalarda bir yanlışınız yoksa çok iyi. Ancak aynı aracı 2 senedir kullanan biri olarak bu mazot fiyatlarıyla inanmasıda oldukça zor bir tüketim olduğunu söyleyebilirim.

walla hesaplarımda bi yanlışlık söz konusu değildir ama illaki ufak sapmalar olabilir... o kadara çıkmaz ama, 0,15 bile yaksa gayet ekonomik... yakıt sarfiyatında filtrelerin ve kullandıgın yağın etkisinin çok olduguna inanıyorum. tüm filtreler ve aracımın yağını 10000 km dolmadan değiştirirm.... ;)

Yakıt benım ıcın cok cok onemli zamanında arastırmalarımdada d nin daha az yaktıgını saptamıstım D almakla sanırım iyi ettim çünkü öyle böyle değil baya km yapıyorum...

çok haklısın d kasalar c den daha az yakıyor. ama 90 hp değil 75 hp...
kullanan arkadaşlarım var, 0,13- 0,19 arası tüketimleri var...

abi kesinlikle d kasa daha az yakıyor..yanlışın var 75 hp olanlardan bahsedıyorum ama 90lık dedgın gıbı fazla yakıyor..

kardesım sen sehır ıcı cok kullanıyosun bıde arada gazlıyosun 140 cok normal..bı uzun yola gıt ozaman bıdaha km tut 130 lara dusersın

Eskisi kadar sakin kullanmıyorum sakin kullansam daha bile km yaparım ama sureklı trafıkte kullandıgım dusunulurse rakiplerine göre baya avantajlı kalıyor yenı corsalar.Çünkü okul sebebıyle sabahta aksamda trafıkte cakılı tabiri olan mevkılerde kullanıyorum aracı.

walla hesaplarımda bi yanlışlık söz konusu değildir ama illaki ufak sapmalar olabilir... o kadara çıkmaz ama, 0,15 bile yaksa gayet ekonomik... yakıt sarfiyatında filtrelerin ve kullandıgın yağın etkisinin çok olduguna inanıyorum. tüm filtreler ve aracımın yağını 10000 km dolmadan değiştirirm.... ;)

k&n performans kutu içi filtre kullanıyorum ve yağ olarak mobil1 0w/40 kullanıyorum.

uğurcum aynı şeyi söylüyoruz :)

Benimki niye 35 kuruş yakıyooooo.. 2009 model 1.2 corsa d. 6700 km de. Şehir içi yakıt ölçümü.

bildiğiniz gibi punto ile corsa'nın 1.3 dizel motorları aynı. benim 1.3 90hp 6 ileri punto trafiğe çok kalırsam 5.6 normalde ise 4.9 litre yakıyor

Geri