Corsa'da ki İndirimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CiMiX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi eskiden ne kar ediolarmış hata şimdide ederler

Bakmayın öle ahım şahım fiyat indirimi yaptıklarına hepsi şişirilmiş fiyatlardı opel her ay yeni bir kampanya yapıyor(1-2 milyar) buda 2.el fiyatlarını dansöz gibi oynatıyor en kıl olduğum yönü de bu..Sıfır Corsa c almak akıl işi değil ama 2.el alınır .

arkadaşlar şu an Kayseride Corsa kalmamış yani alamadım ..Ama benzin fiyatları düşüyo gitgide..bakalım ne olacak

bende düşünüyorum fakar şuan icin corsa alinmaz fiyat yüksek 1,2 20.000ytl verilmez yani bu fiyatlar düşecegi kesin d serisi harika bence begenmeyen kesim c serisi kullanıyordur o yüzden eleştirebilirler normaldir ayrıca kampanya felanda yaptiklari yok 7.000ytl bir kampanyadan alakasız bir uydurma ellerinde kalan corsaları cıkartma gayretindeler 1,2 corsa almayanı dövüyolar nerdeyse :) her yerde var yok diye birsey yok helede yeni d serisinin cikacagi dönemler yaklasdikca müşteriye daha fazla indirim kiyak yapiyoruz lafi altinda yitelemeye calismalari icten bile degil:)

Bu fiyatlar 2006 dır 2007 lerı bu fiyatlara verceklerını sanmıyorum aldatmaca ;)

arkadaşlar corsa c alcaklar bulursanız hemen alın düşünmeyin corsa hiçbir bayide yok

Vay be adamlar resmen nasıl yok satıp insan kızıştırıyorlar. Valla tebrik etmek lazım, Pazarlama Yöntemleri müthiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri