Sedat bey aracınız şimdiden hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah c.c. razı olsun kardeşim.Sedat bey aracınız şimdiden hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin inş.
Hayırlı uğurlu olsun kardeş.Allah CC güzel günlerde ailenizle birlikte kazasız belasız kullanmak nasip etsin..Allah c.c. nasip eylerse araç bu.
Hayırlısı İnşeAllah.
Birkaç kez bindim ve aşık oldum diyebilirim Aracın içinin ferahlığı sürüşü oldukça keyifli. SUV almayı düşünenler pişman olmazlar |
Araç suv değil Cross, ancak benimde çok hoşuma gitti. Grandland X'e gelen aşırı zamdan dolayı Crossland X'e yönelmek zorunda kaldım ama, benim için önemli olan özelliklerin hepsi var, en önemlisi de altının yüksek olması. Yazları köyde kışları İstanbul'da yaşadığım için, altının yüksek olması en ihtiyacım olan bir şeydi. Dizel oluşu, otomatik en full paketi olan Excellence olmasıda cabası. Hayırlısıyla teslim alırız İnşeAllah.
Birkaç kez bindim ve aşık oldum diyebilirim Aracın içinin ferahlığı sürüşü oldukça keyifli. SUV almayı düşünenler pişman olmazlar
Hayırlı olsun, aracınızı teslim aldınız mı? Hangi motor seçeneğini tercih ettiniz? Ben 2 aydır innovation modelini kullanıyorum, çok memnunum. Galeriden çıkınca lastik basınçlarını kontrol ettirin, benimkiler 45 psi çıktı, araç zıplıyordu. Şuan daha sessiz ve konforlu. Kazasız belasız sürüşler...Selamunaleykum.
Arkadaşlar ben Opel Corsa kullanıcısıyım.
2015'te Ötv'siz aldığım Corsa'nın beşinci yılı Eylül'ün ikisinde bitiyor. Opel'den memnun kaldığım için bu sefer 1.5 Dizel Opel Crosland X Excellence için sipariş sözleşmesi imzaladım. Araçlar İspanya'da üretiliyormuş. Grandlan X Enjoy almaktı niyetim ama malum 10 gün içinde iki kere zam gelince mecburen Crosland X'e yöneldim. Ama renk seçeneği yoktu,sadece Kuvars Grisi vardı,mecbur onu seçtim. Aksilik olmasa Ekim'in ilk yarısında aracı teslim ederiz dediler.Hayırlısıyla bekliyorum.
Allah c.c. razı olsun kardeşim.Hayırlı olsun, aracınızı teslim aldınız mı? Hangi motor seçeneğini tercih ettiniz? Ben 2 aydır innovation modelini kullanıyorum, çok memnunum. Galeriden çıkınca lastik basınçlarını kontrol ettirin, benimkiler 45 psi çıktı, araç zıplıyordu. Şuan daha sessiz ve konforlu. Kazasız belasız sürüşler...