benim kinin donanımı 120.yıl özel üretim diye geçiyor.Gerçekten saçma bi durum ama.Araştırdım..alt versiyonlarda yedek anahtar farklı olabiliyormuş.Aracınızın donanım seviyesi farklı muhtemelen, eğer sizinkide enjoy yada essentia ise cidden bi gariplşk var bu işte.
İlk fırsatta birtane kopya çıkartacağım.
Henüz iki gündür kullanıyorum ama ön park orta sensör saçma sapan ikaz veriyor tahminim plakalığın köşelerini görüyor böyle bir sorun yaşayan varmı.
90 km de olmasına rağmen çevre yolunda 4.8 litre ortalamayı gördüm 40 km total ve 26 km ortalama hız ile, ciddi derecede düşük tüketim değerlerimi burdan paylaşacağımı ümit ediyorum. Önceki aracımda 1.3 astra h easytronic idi tecrübeliyim baya )
Arka kapılardaki kolonlardan nerdeyse hiç ses çıkmıyordu ses merkezini arkaya kaydırarak çözdüm ama bu bir arızamı yoksa ses sisteminin yapısı mı böyle
Herkese keyifli sürüşler
Plakalık çerçevesi fazla kalınsa, ya da tam ortalı değilde bi tarafa fazla yakın montajlanmış ise tahmin ettiğiniz gibi algılıyor olabilir..bende öyle bir sorun olmadı.
ben bir kere şehirlerarası 4.6 ortalamayı ekranda gördüm.Ama ilk aldığım zamanlarda 5.2-5.4 ün altını göremiyordum.Sen valla iyi görmüşsün..
Müzik kolonlarına gelince detaylı incelemedim ama bana bütün hoparlörler koordineli, hatasız çalışıyor gibi geldi..Fakat arka taraf kolonlarının önler gibi subwoofer özelliğinin olmadığını da biliyorum.
Benimde tek canımı sıkan minicik torpidosu idi.Sonradan alıştık tabii
Saygılar...
Son düzenleme: